Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αισχρή πρόκληση Ερντογάν: «Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη» – Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση των ανθελλήνων!

Νέα αισχρή πρόκληση Ερντογάν: «Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη» - Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση των ανθελλήνων!

Σε νέα ιταμή πρόκληση απέναντι στην Ελλάδα προέβη ο Ερντογάν μιλώντας στην Σμύρνη στο πλαίσιο των ομιλιών του για τις εκλογές του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο εμπορικό επιμελητήριο της πόλης είπε ότι «το μεγαλύτερο χτύπημα που δόθηκε στην κληρονομιά αυτής της ωραίας πόλης είναι από τους Έλληνες στρατιώτες που έκαψαν τη Σμύρνη, την ώρα που υποχωρούσαν. Μην κοιτάζετε που έχει βγει το όνομα στους Τούρκους. Τα πιο μεγάλα χτυπήματα σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή τα έχουν κάνει αυτοί που λένε τον εαυτό τους πολιτισμένο».

Εμείς από την πλευρά μας, να θυμίσουμε στον τούρκο ότι η Πυρκαγιά που κατέκαψε την Σμύρνη, ξεκίνησε από την αρμένικη συνοικία, στην οποία βρίσκονταν αποδεδειγμένα τούρκοι στρατιώτες και μάλιστα σε μία μετεωρολογική συγκυρία, που δείχνει την προπαρασκευή της αισχρής και απολίτιστης ενέργειας.Συγκεκριμένα, ο αέρας φύσαγε προς κατεύθυνση οδήγησε την πυρκαγιά να κατακάψει ολόκληρη την πόλη εκτός από την τουρκική και την εβραϊκή συνοικία, οι οποίες έμειναν ανέπαφες.

Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση δεν είναι μονάχα ο βιασμός της ιστορικής πραγματικότητας από τον τούρκο πρόεδρο. Το ακόμα πιο δυστυχές είναι ότι από πλευράς της ελλαδικής κυβερνήσεως δεν έχει υπάρξει ουδεμία αντίδραση, ώστε να αναδειχθεί η τουρκική «πατρότητα» και αυτού του στυγερού εγκλήματος, όπως και τόσα άλλα.

Βεβαίως, δεν περιμέναμε να υπάρξει κάποια αντίδραση από την κυβέρνηση των ανθελλήνων. Πώς να αντιδράσουν για την Σμύρνη αυτοί που πιστεύουν ότι εκείνον τον Μαύρο Αύγουστο συνέβη απλώς «συνωστισμός στις αποβάθρες»; Αυτό, βεβαίως, εξηγεί και την σιωπή των νεοδημοκρατών που εκδώσανε και βάλανε στα σχολεία των Ελλήνων το αισχρό βιβλίο της Ρεπούση.

Διαβάστε επίσης: Με Κόστνερ και Κλούνεϊ προπαγανδίζουν οι τούρκοι μέσω ανθελληνικής σειράς την Μικρασιατική καταστροφή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-aischrh-proklhsh-erntogan-oi-ellhnes-ekapsan-thn-smurnh-kamia-antidrash#ixzz5E3K1w1eK

Exit mobile version