Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλλοδαπός επιτέθηκε σε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας! Ούρλιαζε ακατάληπτες κραυγές στα αραβικά

Ούτε οι αστυνομικοί δεν γλυτώνουν από την ανεξέλεγκτη βία και ανομία που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Άγρια επίθεση σε αστυνομικό του Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα από 30χρονο Αφγανό ο οποίος σε κατάσταση αμόκ έσπασε το τζάμι περιπολικού και στη συνέχεια επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον ένστολο φρουρό. Το περιστατικό που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την χαοτική κατάσταση που επικρατεί σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Ο ένστολος εκτελούσε περιπολία στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα, όταν ξαφνικά ακούει τζάμια να θρυμματίζονται και γυρίζοντας βλέπει έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30χρονων να του ορμάει με άγριες διαθέσεις, ουρλιάζοντας στα αραβικά.

Χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από τον αλλοδαπό που σε κατάσταση αμόκ ξεσπούσε όλη μανία πάνω του. Αμέσως κινητοποιήθηκε η ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα και οι εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα ενώ ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Μέχρι στιγμής ο συριζαίος υπουργός Προ-Πο Τόσκας δεν έχει κάνει καμιά αναφορά για το περιστατικό ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει περίπτωση να διαταχθεί ΕΔΕ για τον αστυνομικό επειδή δεν προσποιήθηκε ότι κοιμάται μέσα στο περιπολικό!  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-epithesh-se-astunomiko#ixzz5E5GisRIM

Exit mobile version