Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Παρόν»: Περίπου ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα από το 2014!

Εφημερίδα «Παρόν»: Περίπου ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα από το 2014!

Συγκλονιστικά στοιχεία περί λαθρομετανάστευσης έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Παρόν», τα οποία αναδεικνύουν το μέγεθος της επιθέσεως που δέχτηκαν οι Έλληνες από τις συνδυασμένες δυνάμεις του τουρκικού παρακράτους και της ελλαδικής κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 2014 έως και σήμερα, δηλαδή σε ένα διάστημα μόλις 4,5 ετών, στην Ελληνική Επικράτεια εισέβαλλαν περίπου ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες και συγκεκριμένα 856.723!

Το μεγάλο κύμα των λαθρομεταναστών, βεβαίως, ήταν το 2015 και το 2016, όμως και οι άλλες χρονιές δεν πάνε πίσω, ενώ όπως δείχνει η εφημερίδα η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που μπήκανε στην Ελλάδα ήτανε από την Αφρική και την Ασία.

Η εφημερίδα σημειώνει μάλιστα ότι η στροφή των λαθρομεταναστευτικών ροών προς τον Έβρο, κάνει επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας φράγματος στην περιοχή, πρόταση επί της οποίας δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, προβάλλοντας – βεβαίως – κάποιες απαραίτητες υποσημειώσεις.

Πρώτον, ο φράχτης στην περιοχή δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να αφήνει τρύπες, όπως έχει γίνει στο παρελθόν, με προσπάθειες που μόνο αποτέλεσμα είχαν την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Δεύτερον, η ενέργεια αυτή δεν θα πρέπει να είναι μόνη, αφού χρειάζεται παράλληλα και η δημιουργία ενός άλλου «φράχτη» από το Πολεμικό Ναυτικό στην περιοχή του Αιγαίου, με την θωράκιση των Ελληνικών θαλάσσιων Συνόρων. Τρίτον, αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να συνδυαστούν με μία εσωτερική πολιτική απομάκρυνσης αυτού του εκατομμυρίου, και των παλαιότερων εκατομμυρίων από παράνομα εισελθόντες λαθρομετανάστες.

Όλα αυτά, βέβαια, μονάχα με την Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση μπορούν να γίνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-paron-peripou-ena-ekatommurio-lathrometanastes-mphkan-sthn-ellada#ixzz5E6S9qFYN

Exit mobile version