Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Προσπαθώ εδώ και μέρες να γράψω αυτό που βιώνει μια σωστή Ελληνική οικογένεια σε αυτό το τοξικό κράτος και δεν βρίσκω τις λέξεις. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό σε πρώτο πλάνο είναι η οργή και η αγανάκτηση. Κατάφεραν μέσα σε λίγες δεκαετίες με όπλο την τηλεόραση και τα έντυπα να φτιάξουν γενεές ολόκληρες που κυνηγούσαν την “καλή” και τις “άκρες”. Τις βρήκαμε τις “άκρες” και οι άκρες μας χρεωκόπησαν και ξεπουλάνε όλα μας τα υπάρχοντα, αυτά που για δεκαετίες χτίζαμε. Ξεπούλησαν τον ΟΤΕ, τον ΟΠΑΠ, την ΔΕΗ, τα λιμάνια, τα ΜΜΜ ενώ παράλληλα χτυπούν την οποιαδήποτε Ελληνική επιχειρηματικότητα προς όφελος τον αλλοδαπών πολυεθνικών. Η αστυνομία φυλάει τους μπαχαλάκηδες και τους γαλαζοαίματους ενώ οι κακομοιραίοι μαχαιρώνονται αβοήθητοι μέσα στα σπίτια τους από τις ορδές των λαθρομεταναστών και εγκληματιών που έχουν εισβάλλει στην χώρα δίχως να πέσει μια ντουφεκιά. Η τελευταία μας ελπίδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Λ.Π.

Νέοι έπαινοι Πάιατ για τους αμερικανόδουλους Τσίπρα – Καμμένο και απαίτηση των λιμανιών Καβάλας και Αλεξανδρούπολης!

Ο Καμμένος έκανε υποναύαρχο την Μπουμπουλίνα και οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο ενώ κατά ομολογία τους οι δυο στρατιωτικοί που πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους τούρκους δεν ακολούθησαν τους κανόνες εμπλοκής για να μην γίνει “επεισόδιο”. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Προτιμούν οι ελλαδίτες να γίνουν σκλάβοι κα ιαιχμάλωτοι παρά να ματώσουν για ένα καλύτερο αύριο με αξιοπρέπεια. Ευτυχώς όμως, δεν είναι όλοι ελλαδίτες, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που θα θυσιάζουν τα πάντα για το Έθνος και την Πατρίδα. Υπάρχει ακόμα η Χρυσή Αυγή προς πείσμα των ανθελλήνων και των ψοφοπατριωτών. Ζήτω ο Αρχηγός!

Τ.Α.

Νέα αισχρή πρόκληση Ερντογάν: «Οι Έλληνες έκαψαν την Σμύρνη» – Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση των ανθελλήνων!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό λέει η κυρά-Κατίνα που λιώνει μπροστά στα τουρκοσήριαλ νυχθημερόν. Όχι καλή μου κυρία, δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μας εξαφανίζουν με γοργό ρυθμό με την υπογεννητικότητα και την προώθηση life-style που είναι κατά της οικογένειας και των δύο φύλων. Μας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια μας όταν κάνουμε τα παιδιά μας μυγιάγγιχτα και αλλεργικά σε κάθε μορφή αγώνα και κόπου. Έχουμε φτιάξει μαι φυγόπονη κοινωνία από βολεψάκηδες και είμαστε ανάμεσα σε λύκους εισαγωγής. Δεν θα το σώσει το μπουμπούκι σας καλή μου κυρία το ακριβό smartphone ούτε το ακριβό σωβρακοφάνελο. Η νέες γενιές θα σωθούν από το σπαθί και τα ιδανικά και όσο τους γυρίζετε την πλάτη τόσο πιο γρήγορα θα νιώσετε το μαχαίρι των απολίτιστων στο λαιμό σας. Ελλάς ή τέφρα!

Μ.Τ.

Κυβέρνηση πλασιέ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-apriliou-2018#ixzz5E6TOaaaH

Exit mobile version