Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυτιλήνη: 17 διμοιρίες ΜΑΤ θα φυλάνε τον Τσίπρα και την κουστωδία του!

Στην Λέσβο θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Τσίπρας για το 14ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Βορείου Αιγαίου. Μαζί του ταξιδεύουν 17 διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες θα φροντίσουν για την αποστείρωση, από Έλληνες, της περιοχής που θα περνά ο πρωθυπουργός.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο νησί είναι ότι ήδη σχεδιάζονται διαμαρτυρίες τόσο για το ΦΠΑ, όσο και για τους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν το νησί, ενώ φορείς και από την Χίο δηλώνουν ότι θα μεταβούν στην Λέσβο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα υφίστανται από τις πολιτικές του Σύριζα, που τους υποβαθμίζουν την ζωή.

Μπορεί να λέει ότι είναι «δημοκρατικός» ο Τσίπρας, αλλά δεν είναι κορόιδο να καθίσει να συζητήσει με τους νησιώτες τα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές του. Βάζει 17 διμοιρίες συν τις Αστυνομικές Διευθύνσεις δύο νησιών (της Λέσβου και της Χίου) μπροστά και από πίσω αυτός θα κάνει προπαγάνδα για «ανάπτυξη» και άλλα κουραφέξαλα, που απολύτως καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν έχουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/17-dimoiries-mat-tha-fulane-ton-tsipra-kai-thn-koustwdia-tou-sthn-mutilhnh#ixzz5EBFNFkLV

Exit mobile version