Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παπαχριστόπουλος, βουλευτής Καμμένου: Σιγά μην ρίξουμε και την κυβέρνηση για την Μακεδονία – Θα ψηφίσω υπέρ για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους!

Παπαχριστόπουλος, βουλευτής Καμμένου: Σιγά μην ρίξουμε και την κυβέρνηση για την Μακεδονία - Θα ψηφίσω υπέρ για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους!

Το έχουμε πει δεκάδες φορές και με δεκάδες αφορμές ότι ο Καμμένος κάνει πατριδεμπόριο και ότι επί της ουσίας δεν πρόκειται να πράξει τίποτε εμπρός στις επιθέσεις του Σύριζα προς τους πυλώνες του Ελληνικού Έθνους.

Άλλη μία επιβεβαίωση περί αυτού έρχεται και από τις δηλώσεις του βουλευτή του Καμμένου, Παπαχριστόπουλου, ο οποίος μιλώντας σε καθεστωτικό ραδιοσταθμό δήλωσε ότι «θα ήταν εγκληματικό λάθος να πέσει η κυβέρνηση με αφορμή το Σκοπιανό».

Και, βεβαίως, δεν είναι το μόνο θέμα επί του οποίου οι ΑΝΕΛ θα καταφέρουν ένα ύπουλο χτύπημα εναντίον της Ελλάδος. Όπως τόνισε στην ίδια συνέντευξη ο βουλευτής του Καμμένου, θα ψηφίσει υπέρ στο νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων.

Αλήθεια, ποια είναι τελικά η διαφορά μεταξύ του Σύριζα και των ΑΝΕΛ; Προφανώς καμία επί της ουσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/papachristopoulos-bouleuths-kammenou-siga-mhn-rijoume-kai-thn-kubernhsh-gia#ixzz5EBGAhK9u

Exit mobile version