Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης καταδικάζουν τους τουρκόφρονες του DEB για την στάση τους στην αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας

Οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης καταδικάζουν τους τουρκόφρονες του DEB για την στάση τους στην αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας

Ηχηρό χαστούκι στα βρώμικα τουρκικά σχέδια προκάλεσε ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο οι Πομάκοι της Θράκης καταδικάζουν την στάση της Τουρκίας στην υπόθεση κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Με πολύ σκληρά λόγια, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων, αλλά και η εφημερίδα τους εξέφρασαν την οργή τους «για την στάση του τουρκόστροφου μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε λόγο μην τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος».

Βεβαίως, το ηχηρό αυτό χαστούκι αφορά, εκτός από την Τουρκία και τους εγχώριους δορυφόρους της στην μουσουλμανική μειονότητα, και εκείνους τους εθνομηδενιστικούς κύκλους εντός της Χώρας, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τους μουσουλμάνους της Θράκης ως ένα «ενιαίο πράγμα», δηλαδή όλους ως τουρκογενείς και τουρκικών πεποιθήσεων.

Και φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μόνο Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου το οποίο έδωσε εντός και εκτός Βουλής αγώνες για την επαναβεβαίωση της αδιαμφισβήτητης Ελληνικότητας των Πομάκων.

Κάτι που αναμφίβολα προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί την οργή και το μίσος εναντίον της όχι μόνο των ακραίων στοιχείων της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και των κάθε λογής εθνομηδενιστών, «αντιρατσιστών», «αντιφασιστών» και λοιπών ανθελληνικών στοιχείων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-apanthsh-twn-ellhnwn-pomakwn-sthn-tourkia.-h-chrush-augh-einai-to#ixzz5EBH195Dn

Exit mobile version