Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία, Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα

Νέα πολιτική εξόρμηση πραγματοποίησε κλιμάκιο συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής Ηλείας στην πόλη της Αμαλιάδας την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Διανεμήθηκαν περισσότερα από 300 φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» καθώς και εκατοντάδες φυλλάδια του Κινήματος.

Η απάντησή μας στην συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ, θα είναι πάντα περισσότερος αγώνας, από πόρτα σε πόρτα, για την διάδοση του Εθνικισμού.

Την Κυριακή η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διεξήγαγε μια ακόμη επιτυχημένη ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Ποντολίβαδο, Γραβούνα και Ερατεινό. Οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό και εφημερίδες του κινήματος, σε πείσμα των καιρών και ενάντια σε όλους τους δήθεν πατριώτες που κάνανε πολιτική καριέρα με την Χρυσή Αυγή.

Οι αντιδράσεις του λαού ήταν παραπάνω από ενθουσιώδεις και πολλοί είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους συναγωνιστές και να εκφράσουν την αντίθεσή τους  στις προδοσίες της παρούσας συγκυβέρνησης σε όλα τα Εθνικά και κοινωνικά  θέματα.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης αναρτήθηκε πανό σε κεντρικό οδικό κόμβο του επαρχιακού δικτύου Καβάλας με μήνυμα στήριξης για τους 2 αιχμάλωτους Έλληνες στρατιωτικούς που έχουν παραδώσει με την στάση τους οι εγχώριοι υποτακτικοί στον Τούρκο “σουλτάνο” Ερντογάν.

Έχουν περάσει 60 ημέρες έχουν περάσει από τότε που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν αιχμάλωτοι στα χέρια των τούρκων. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που αντέδρασε δυναμικά στην αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους. Κάθε μέρα που περνά είναι ακόμη μια μέρα ομηρίας!

Το Σάββατο 28-4-2018 κλιμάκιων Συναγωνιστών των Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα φανάρια στη Περαίας-Θερμαϊκού μοιράζοντας εκατοντάδες φύλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ, καθώς και πολιτικά προγράμματα.  Η αποδοχή του κόσμου δείχνει τη στροφή της ελληνικής κοινωνίας προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο ως τη μόνη δύναμη εθνικής αφύπνισης ενάντια στην ανθελληνική κυβέρνηση και το καταστροφικό της έργο.

 

Παρέμβαση πραγματοποίησε κλιμάκιο μελών του σωματείου μας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κυριτσόπουλο Χρήστο στον χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Αφορμή για αυτή την δραστηριότητα μας αποτέλεσε κυρίως η εμφάνιση μερικών γραφικών επαγγελματιών εργατοπατέρων του σωματείου μετάλλου οι οποίοι προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους εργαζόμενους με μεθόδους τραμπούκων και μπράβων της νύχτας.

Οι εποχές βέβαια που τα ορφανά του στάλιν τρομοκρατούσαν τον κόσμο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αφού οι εργαζόμενοι τους γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη χωρίς να λάβουν καν υπόψιν τις απειλές τους. Στην ενημέρωση που ακολούθησε από το σωματείο μας, αποδομήθηκε πλήρως η σαθρή επιχειρηματολογία των αριστεριστών συνδικαλιστών και ταυτόχρονα έγινε υπενθύμιση των βασικών θέσεων μας για την ανάταση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο σύνολο της.

Να υπενθυμίσουμε λοιπόν στους αριστερούς τραμπούκους πως ταυτόχρονα με το κράτος είναι εξίσου υπεύθυνοι για την υπονόμευση του επαγγέλματος μας και την ερήμωση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. Το σωματείο μας θα συνεχίσει τον αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Ακολουθεί οπτικοακουστικό υλικό με τα κυριότερα σημεία της παρέμβασης μας:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn712#ixzz5EEBpLJoW

Exit mobile version