Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ραγιάς Κοτζιάς: Οι τούρκοι με τον εμβολισμό του Ελληνικού σκάφους και την αιχμαλωσία των δύο Στρατιωτικών ΔΕΝ πέρασαν την «κόκκινη γραμμή»!

Ραγιάς Κοτζιάς: Οι τούρκοι με τον εμβολισμό του Ελληνικού σκάφους και την αιχμαλωσία των δύο Στρατιωτικών ΔΕΝ πέρασαν την «κόκκινη γραμμή»!

Το έχει καταλάβει και ο πιο αδαής πως οι «κόκκινες γραμμές» των συριζαίων υπάρχουν μόνο στα λόγια και πως η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ είναι ικανή να ανεχθεί ακόμα και την μεγαλύτερη ξευτίλα, προκειμένου να διατηρήσει τις υπουργικές καρέκλες.

Αυτό αποδείχτηκε και από πρόσφατη συνέντευξη του Κοτζιά, η οποία θα μεταδοθεί στον ΣΚΑΪ, όπου ο υπουργός εξωτερικών της χώρας είπε:

«Σε μία-δύο περιπτώσεις φθάσαν οι Τούρκοι πιο κοντά (στην κόκκινη γραμμή). Δεν την παραβιάσανε. Όπως π.χ. η πρόκληση που έγινε στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους. Αυτός ο εμβολισμός αν δεν υπήρχε ηρεμία και ψυχραιμία από την ελληνική πλευρά ουδείς ξέρει που θα οδηγούσε». Οι λιμενικοί που επέβαιναν στο εν λόγω σκάφος παρολίγο να χάσουν τις ζωές τους!

Παράλληλα, για την συνεχιζόμενη αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών προχώρησε σε κυνική ομολογία της απαγωγής τους: «Δεν γνωρίζω αν οι δύο Έλληνες έπεσαν σε παγίδα ή ήταν προσχεδιασμένο, ο τρόπος ωστόσο συμπεριφοράς της Άγκυρας δείχνει αλλαγή αντίληψης. Παλιά ανταλλάσσαμε τους φαντάρους που έμπαιναν στα σύνορα και έχω ένα αρχείο πάνω στο γραφείο μου με αυτό»

Οι Έλληνες Στρατιωτικοί παραμένουν δύο μήνες τώρα αιχμάλωτοι των τούρκων και ο Κοτζιάς ακόμα θεωρεί ότι «δεν παραβιάστηκαν» οι «κόκκινες γραμμές». Επιπλέον, παραδέχεται κυνικά ότι η στρατοχωροφυλακή του Ερντογάν προχώρησε σε επιχείρηση απαγωγής τους, αλλά “όλα καλά” σύμφωνα με τον συριζαίο υπουργό Εξωτερικών!

Θα κάναμε ένα σχόλιο, αλλά μας συγκρατεί η ανατροφή μας. Θα αντιρωτήσουμε, όμως, τον υπουργό πότε ακριβώς θεωρεί ότι θα έχουν παραβιαστεί οι «κόκκινες γραμμές» της κυβερνήσεώς του;

Μήπως αν διοριστεί ο Μπουλούτ πασάς των Αθηνών; Ή μήπως ακόμα και τότε ως άλλοι τουρκοπροσκυνημένοι οι συριζαίοι θα μιλάνε και πάλι για «ψυχραιμία» και «σύνεση»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kotzias-oi-tourkoi-me-ton-embolismo-skafous-tou-limenikou-kai-thn-aichmalws#ixzz5EG9kQBcq

Exit mobile version