Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση μαστούρας και εθνικής ξεφτίλας: Άνοιξε θέμα «ψυχαγωγικής κάνναβης» ο Σύριζα!

Κυβέρνηση μαστούρας και εθνικής ξεφτίλας: Άνοιξε θέμα «ψυχαγωγικής κάνναβης» ο Σύριζα!

Λέγανε κάποτε οι συριζαίοι πως το νομοσχέδιο για την «φαρμακευτική κάνναβη» δεν θα αποτελούσε δούρειο ίππο για την ολική νομιμοποίηση της μαστούρας. Για άλλη μία φορά αποδείχτηκαν ψεύτες, αφού με ομιλία του Μπαλαούρα σε πρόσφατο χασισοφεστιβάλ έθεσαν ευθέως θέμα «ψυχαγωγικής κάνναβης».

Η ομιλία του αφορούσε τον «δαίμονα και την απαγόρευση του» και αποτελούσε μία επιτομή της μαστούρας. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη για τους εξής λόγους:

  1. Μετά την κατανάλωση αρκετών… δενδρυλλίων γίνεται ευκολότερη η αποδοχή των θέσεων του Σύριζα
  2. Παντού στον κόσμο, την επέλαση του ΔΝΤ ακολουθεί η νομιμοποίηση των ναρκωτικών, ώστε να «χωνεύει» την φτώχεια του ο μέσος άνθρωπος

Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να θυμηθούμε ότι η απαρχή για την νομιμοποίηση του χασίς δεν έγινε από τον Σύριζα.

Οι απανταχού μαστούρηδες οφείλουν να ευχαριστούν πρωτίστως τη Νέα Δημοκρατία με το νομοσχέδιό της περί της «εμπορικής κάνναβης» που αποτέλεσε τον πραγματικό “δούρειο ίππο” για την αποσάθρωση της ελληνικής κοινωνίας. Όπως πάντα, οι νεοδημοκράτες στην αιχμή του δόρατος της παρακμής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-mastouras-kai-ethnikhs-jeftilas-anoije-thema-psuchagwgikhs-kannab#ixzz5EGxPcwoj

Exit mobile version