Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική νατοϊκή προσβολή: Με ΝΟΤΑΜ από το τουρκικό ψευδοκράτος επιχειρούν οι δυνάμεις των «συμμάχων» στην Κύπρο

Ανθελληνική νατοϊκή προσβολή: Με ΝΟΤΑΜ από το τουρκικό ψευδοκράτος επιχειρούν οι δυνάμεις των «συμμάχων» στην Κύπρο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου το ΝΑΤΟ πραγματοποιεί κατασκοπευτικές πτήσεις στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του στην περιοχή με τουρκική παράνομη ΝΟΤΑΜ με την οποία δεσμεύεται μεγάλη περιοχή του νοτιοδυτικού τμήματος του FIR Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, με την ΝΟΤΑΜ Ν0092/18 που εκδόθηκε μάλιστα μέσω των παράνομων υπηρεσιών των κατεχομένων για την αποκαλούμενη περιοχή συμβουλευτικών υπηρεσιών «Ερτζιάν», με τον άτυπο διεθνή κωδικό «LCEN», αναφέρεται ότι, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιεί πτήσεις του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (Airborne Warning and Control System), τα γνωστά AWACS, στο πλαίσιο της επιχείρησης του ΝΑΤΟ με την ονομασία «Φύλακας των Θαλασσών».

Πρόκειται για μία αισχρή ενέργεια των «συμμάχων», οι οποίοι αναγνωρίζουν de facto το ψευδοκράτος των εισβολέων και δολοφόνων στα κατεχόμενα. Βεβαίως, η ελλαδική και η κυπριακή κυβέρνηση ακόμα δεν έχουν αντιδράσει και προβλέπουμε πως ούτε πρόκειται να αντιδράσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/natoikh-prosbolh-enantion-ths-ellados-me-notam-apo-ta-katechomena-epicheiro#ixzz5EHFCdL6V

Exit mobile version