Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στην μνημονιακή εποχή, όπου έχει καταπατηθεί κάθε εργατικό δίκαιο και ο εργαζόμενος έχει μετατραπεί σε σκλάβος του μεγάλου κεφαλαίου, είναι επιτακτική ανάγκη να ενωθεί ο κάθε μισθωτός και να βάλει τέλος σε ό,τι έχει καταστρέψει τον τομέα εργασίας του και την εργατοοικονομική δομή που τόσα χρόνια πάσχισε να κατακτήσει. Σε μια εποχή όπου οι δήθεν δυνάμεις της αριστεράς κόπτονται υπέρ των εργαζομένων και την ίδια στιγμή που κηρύσσουν την επαναστατικότητα απέναντι στο κεφάλαιο την ίδια στιγμή είναι οι ίδιοι που δίνουν τα χέρια στα κοράκια και στα ξένα κέντρα εξουσίας, είναι ο καιρός εμείς όλοι οι Έλληνες εργάτες από τον μικρότερο εώς τον μεγαλύτερο να αποτινάξουμε τα πολιτικά εκείνα δεσμά που μας έφεραν μπροστά από την κοινωνική και οικονομική μας λαιμητόμο. Οι Έλληνες εργαζόμενοι είναι εναντίον κόκκινων, πράσινων, μπλε και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού χρωματισμού, δήθεν αυριανών σωτήρων, είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που μας έκαναν δούλους των αφεντικών τους και πλέον το μόνο χρώμα το όποιο πιστεύουμε είναι το γαλανόλευκο της Σημαίας μας. Οι Έλληνες εργαζόμενοι όχι μόνο έχουνε Πατρίδα, αλλά έχουν και ένα σκοπό να ρίξουν την χούντα των μνημονίων και να στείλουν στα κάτεργα όλους τους υπεύθυνους. Μέχρι την Ελευθερία της Πατρίδας μας!

Σ.Π.

Η αλήθεια που μας κρύβουν: Ο Ι. Μεταξάς καθιέρωσε (και) τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα

Καλά εκεί στο ΚΚΕ το έχουν τερματίσει, βγήκαν να διαδηλώσουν για την εργατική Πρωτομαγιά με άρματα όπως αυτά των καρναβαλιών. Βέβαια, θα μου πεις δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά του καρναβαλιού από τους κομμουνιστές, μιας που και αυτοί φοράνε την ίδια και απαράλαχτη μάσκα εδώ και δεκαετίες. Ευτυχώς ο Έλληνας εργαζόμενος δεν περιμένει από αυτά τα καρναβάλια να σωθεί.

Στέλλα

Ομολογία Βρετανού που υπηρετούσε στην Κύπρο: Βασανίζαμε μέχρι θανάτου τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ!

Οι τουρκικές προκλήσεις καλά κραττούν. Έγινε επίθεση σε ελληνική ιστοσελίδα από τούρκους χάκερ και έγραψαν το μήνυμα «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε». Αφού τους βάλαμε στις τηλεοράσεις μας με τα τούρκικα σήριαλ, αφού τους βάλαμε στα νησιά μας με τις συνεχείς κυβερνητικές υποχωρήσεις , τώρα κοσμούν και το ελληνικό διαδίκτυο. Συγχαρητήρια προδότες, ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, αλλά εντός των πυλών και εσείς κοιμάστε όρθιοι!

Μιχάλης Σ.

Ο Λαός γύρισε την πλάτη στους εργατοπατέρες και τους κομμουνιστές ινστρούχτορες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-2-maiou-2018#ixzz5EI05kcGh

Exit mobile version