Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

O Πούτιν στην Ρωσία επιδοτεί τα νέα ζευγάρια Ρώσων με επιδότηση στην αγορά κατοικίας και την γέννηση κάθε νέου παιδιού με δέκα χιλιάδες ευρώ. Τα νέα ζευγάρια Ούγγρων επιδοτεί και ο  Πρόεδρος Βίκτωρ Όρμπαν, καθώς και ο Τσέχος Πρόεδρος Ζέμαν τα νέα ζευγάρια των Τσέχων. Στην Ελλάδα αντίστοιχος πατριώτης πολιτικός είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Η μέχρι πρότινος φτωχή και κουμμουνιστική Ρουμανία επιδοτεί τους νέους της χώρας για αγορά σπιτιών και δημιουργία επιχειρήσεων. Το ίδιο και στην Σερβία. Η μισή Ευρώπη και πλέον έχει κάνει στροφή στο να μην υπάρχει δημογραφικό κλείνοντας την πόρτα στις εθνομηδενιστικές και δωσίλογες κυβερνήσεις, που επιδιώκουν τον αφανισμό των Εθνών. Στην Ελλάδα ο Τσίπρας με τον Καμμένο επιδοτούν με τριακόσια ευρώ το παιδί του κάθε ισλαμιστή λαθρομετανάστη και με τετρακόσια πενήντα ευρώ τον κάθε μεμονωμένο παράνομο μετανάστη ακόμα και αν δεν προέρχεται από την εμπόλεμη Συρία. Επιχειρούν την αλλοίωση και διάβρωση της Ελλάδας με κακοποιά στοιχεία, από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Σύμφωνα με στοιχεία Ευρωπαϊκών Αστυνομικών Αρχών, στην Ελλάδα ζούν 6.000.000 νόμιμοι, παράνομοι και ημιπαράνομοι μετανάστες. Αριθμούν όλοι αυτοί περί τις 180 Εθνότητες. Δηλαδή μια σύγχρονη Βαβέλ. Το 75% όλων αυτών είναι στην πλειοψηφία τους αλβανοί. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω και ο μόνος τρόπος είναι η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Νίκη και η αιώνια Ελλάς!

Με Τιμή Μαρινα Π., Οικονομολόγος

Πάνω από 750.000 Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό στα 8 χρόνια της μνημονιακής κατοχής

Eισαγγελική παρέμβαση διατάχτηκε για την περιοχή των Εξαρχείων κατόπιν καταγγελιών από τους κατοίκους. Προσέξτε όμως, δεν θα γίνουν συλλήψεις ή ό,τι άλλο. Θα γίνει έρευνα αν οι καταγγελίες ευσταθούν! Μας κοροϊδεύουν και εμείς τους χτυπάμε και παλαμάκια. Τα Εξάρχεια έχουν γίνει άβατο ανομίας εξαιτίας αναρχοαριστερών ομάδων με την ανοχή της κυβέρνησης Συριζανέλ και αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί ούτε με κυβέρνηση ΝΔ και παρατρεχάμενων.

Δήμητρα Χ.

“Η Ελλάς εν Σμύρνη” – Σαν σήμερα το 1919 η αποβίβαση του ελληνικού στρατού

Ακόμη ένα πακιστανικό σούπερ μάρκετ ανοίγει στην Κρήτη, την ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη λόγω αδυναμίας αποπληρωμής χρεών. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι υπάρχει σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων. Μειοψηφία θα καταντήσουμε στην ίδια μας την πατρίδα, θα ζητιανεύουμε να μας δώσουν φαγητό οι δήθεν κατατρεγμένοι. Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ε.Κ.

Ηχηρό μήνυμα στους ισλαμιστές λαθρομετανάστες από τον Βαυαρό πρωθυπουργό: Βάζει Σταυρούς στην είσοδο όλων των δημοσίων κτηρίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-maiou-2018#ixzz5ENwhqsTB

Exit mobile version