Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ στην Θήβα: Τρεις πακιστανοί βίασαν έναν 15χρονο συμπατριώτη τους!

Σοκ στην Θήβα: Τρεις πακιστανοί βίασαν έναν 15χρονο συμπατριώτη τους!

Συγκλονίζει η είδηση ότι στο χωριό Καλλιθέα του Δήμου Τανάγρας ένα 15χρονο αγόρι πακιστανικής καταγωγής βιάστηκε από τρεις ομοεθνείς του. Όπως μετέδωσε τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, το άθλιο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε αποθήκη της Καλλιθέας, όπου διαμένουν πακιστανοί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανήλικου αγοριού οι τρεις ομοεθνείς του τον έβαλαν στην αποθήκη και αφού αρχικά προέβησαν σε άσεμνες πράξεις στην συνέχεια τον βίασαν. Ο 15χρονος κράτησε κρυφό το γεγονός για 24 ώρες, καθώς ντρεπόταν να μιλήσει σε κάποιον για τον βιασμό που υπέστη, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και το βράδυ της Τρίτης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι πακιστανοί δράστες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια Θηβών όπου και κρατούνται.

Εφόσον η είδηση είναι αληθινή, μιλάμε για ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό γεγονός που υπερβαίνει σε αθλιότητα και βαναυσότητα αυτό που ο Βύρωνας Πολύδωρας είχε αποκαλέσει στο παρελθόν ως «εθνικό σπορ των πακιστανών», δηλαδή τις απαγωγές.

Εννοείται ότι οι φαιδροί εκείνοι τύποι που αυτοαποκαλούνται «αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα» δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το ζήτημα αυτό, για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους. Τέτοιες ειδήσεις τους χαλάνε το προφίλ που με τόσο κόπο, αλλά μονίμως ανεπιτυχώς, προσπαθούν να χτίσουν πάνω στον ανθελληνικό οίστρο τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-se-chwrio-ths-thhbas-treis-pakistanoi-biasan-enan-15chrono-sumpatriwth#ixzz5ERoaxAw1

Exit mobile version