Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεκανίκι του Τσίπρα ο Θεοδωράκης: Στήριξη από Ποτάμι στο νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ζεύγη ομοφυλοφίλων

Δεκανίκι του Τσίπρα ο Θεοδωράκης: Στήριξη από Ποτάμι στο νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ζεύγη ομοφυλοφίλων

Με τις ψήφους Σύριζα και Ποταμιού πέρασε από την επιτροπή το αισχρό νομοσχέδιο που παραδίδει παιδικές ψυχές σε ζεύγη ομοφυλοφίλων.

Ο Θεοδωράκης για να δικαιολογήσει την αισχρή και ύπουλη υποστήριξη στην συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ και πιο ειδικά στο απόκομμα Καμμένου επικαλέστηκε την επιστολή κάποιων… προοδευτικών «πανεπιστημιακών», οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά υπό την κηδεμονία ομοφυλοφίλων αναπτύσσονται το ίδιο καλά, όπως και τα υπόλοιπα.

Η πραγματικότητα, βεβαίως, είναι ότι δεν έχει καμία επιστημονική βάση η θέση Θεοδωράκη και δεν θα μπορούσε να έχει, αφού δεν είναι δυνατόν να υφίσταται φυσιολογική ανάπτυξη σε ένα ζεύγος που πρωτίστως προβάλλει τον ιδιάζων σεξουαλικό προσανατολισμό του και όχι την γονική του ιδιότητα.

Όμως είναι σαφέστατη η πολιτική βάση του όλου ζητήματος, αφού είναι σαφές ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει δεκανίκια, που επιτρέπουν την ενίοτε αποσκίρτηση Καμμένου για ψηφοθηρικούς λόγους.

Με απλά λόγια, όποτε ο Καμμένος θέλει εκ του ασφαλούς να το παίξει «πατριώτης» βρίσκονται πρόθυμοι στην κεντροαριστερά να τον αναπληρώσουν προσωρινά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dekaniki-tou-kammenou-o-theodwrakhs-sthrijh-apo-potami-sto-nomoschedio-gia#ixzz5ERpFoAM0

Exit mobile version