Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στους προβοκάτορες που λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα συμμετέχει στις εκλογές – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Απάντηση στους προβοκάτορες που λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα συμμετέχει στις εκλογές - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Το πρώτο Κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση”

Μεγάλο πρόβλημα η ύπαρξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην δημόσια ζωή της χώρας. Την πολέμησαν και την πολεμούν με κάθε βρώμικο τρόπο, αλλά δεν μπορούν να την λυγίσουν. Και τα σενάρια οργιάζουν και δεν είναι μόνο ο μαρξιστικός βόθρος, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και η παράγκα των “εθνικοφρόνων”, οι οποίοι έχουν χάσει το μεροκάματό τους από την ύπαρξη και μόνον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πριν αναφερθώ σε αυτούς, ας επιστρέψουμε λίγο στον χρόνο και ας δούμε τι έλεγαν λίγους μήνες μετά την θριαμβευτική είσοδό μας στο κοινοβούλιο άνθρωποι, όχι από τον δικό μας πολιτικό χώρο, αλλά από την φιλελεύθερη πλευρά και την σοσιαλδημοκρατική.

“Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει”

Το 2013 έγραψε, λοιπόν, στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ο σίγουρα όχι Χρυσαυγίτης δημοσιογράφος κ. Κοττάκης: «Το έχω γράψει από τις 20 Ιουλίου, όταν έβλεπα το κόμμα Μιχαλολιάκου να αυξάνει τη δύναμή του: Αυτοί, ανεξαρτήτως ποσοστών, ήρθαν για να μείνουν διότι πιστεύουν σε αυτό που κάνουν, είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος. Με την πίστη στις ακραίες ιδέες τους έγιναν, ξεκινώντας από κλειστή γκρούπα, κόμμα. Δεν είναι πλουσιόπαιδα που κάνουν την πλάκα τους με τα λεφτά του μπαμπά, δεν έκαναν κόμμα για το ονόρε. Η άνοδος που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις το πιστοποιεί».

Τα γραφόμενα του κεντροδεξιού δημοσιογράφου επαλήθευσε ο χρόνος και έτσι έξι ολόκληρα χρόνια μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι μόνο υπάρχει, αλλά προχωρεί μπροστά, έχοντας αντιμετωπίσει δολοφονίες, φυλακίσεις με μία πολιτική σκευωρία, διώξεις και αποκλεισμό.

Ας δούμε όμως μέσα από ένα δημοσίευμα τις θέσεις που είχε εκφράσει ο κ. Λοβέρδος στις αρχές του 2013 για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όταν όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος έλεγαν ότι πρόκειται για μία περιστασιακή ψήφο και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τελειώσει. Διαβάζουμε σχετικά:

“ΒΗΜΑ 14/02/2013: Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα»: Σε μια προκλητική τοποθέτηση στη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση”… Δήλωσε επίσης: “Πάνω σε μεγάλα προβλήματα, όπως το μεταναστευτικό, το παρεμπόριο και η έλλειψη ασφάλειας και αστυνόμευσης κάνει ακτιβισμό η ελληνική Χεζμπολάχ και παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει ποσοστά. Αυτό γιατί να το καταγγείλεΙ κανείς;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Πρόκειται για το «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά», μετά την Μεταπολίτευση σημείωσε ο πρώην υπουργός.”

Απάντηση στους προβοκάτορες: Γιατί η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές

Δεν έχουν αντιληφθεί, λοιπόν, οι εχθροί μας, “δεξιά” και αριστερά, ότι ένα αυθεντικό Λαϊκό Κίνημα, όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν μπορείς να το σταματήσεις ούτε με διώξεις, ούτε με δόλιες φήμες και ψέματα. Παραμονές του Ιανουαρίου του 2015, πριν τις εθνικές εκλογές και ενώ βρισκόμουν φυλακή, διάχυτη ήταν η φήμη από μαρξιστικές και φιλελεύθερες γραφίδες ότι θα αποκλειστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις εκλογές! Για τον λόγο αυτό και ιδρύσαμε τρία διαφορετικά κόμματα, ώστε σε περίπτωση ενός παράνομου και αντισυνταγματικού αποκλεισμού, να συμμετέχουμε και πάλι στις εκλογές. Τελικά όμως η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν απέκλεισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πράγμα το οποίο συνέβη και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Τώρα αλλάζουν το σενάριο και λένε ότι θα καταδικαστούμε και θα μας αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα! Για όσους δεν το γνωρίζουν και δεν το γνωρίζουν πολλοί, για να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα σε έναν πολίτη πρέπει να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του και με τον όγκο της δικογραφίας της δίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και με δεδομένο ότι εάν υπάρξει αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων αυτή πρέπει να κριθεί από Εφετείο και Άρειο Πάγο, μιλάμε ότι αυτό με μέτριους υπολογισμούς μπορεί να συμβεί μετά από δέκα χρόνια! Έτσι, λοιπόν, αυτοί που ελπίζουν ότι διά της απουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πολιτικά θα επιβιώσουν θα πρέπει να περιμένουν δέκα ολόκληρα χρόνια…

Και δεν είναι όπως ανέφερε προηγουμένως μόνον ο μαρξιστικός βόθρος είναι και η παράγκα των “εθνικοφρόνων” και το “κόμμα Φρανκεστάιν”, που ετοιμάζουν και όπως ακριβώς σύμφωνα με το γνωστό ρομαντικό μυθιστόρημα, ο Φρανκεστάιν δημιουργήθηκε από κομμάτια από πτώματα έτσι και αυτοί προσπαθούν να φτιάξουν ένα κόμμα από πολιτικά πτώματα! Μην ανησυχούν, λοιπόν, για το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γιατί δεν γίνεται κυβέρνηση και επί του προκειμένου – εντάξει τώρα τους εμποδίζει η Χρυσή Αυγή – μέχρι το 2012 ποιος εμπόδιζε τους “εθνικόφρονες” και τους “αντιφασίστες πατριώτες” να διεκδικήσουν την εξουσία;

Δεν τους φταίει λοιπόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους φταίει η πολιτική τους ανυπαρξία ή μάλλον για να χρησιμοποιήσω τα λόγια ενός ποιητού “φταίει το κακό το ριζικό τους”. Μη τα βάζουν λοιπόν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που είναι άχρηστοι.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-stous-pro-bokatores-pou-lene-oti-den-tha-summetechei-h-chrush-augh#ixzz5ERpu4u1l

Exit mobile version