Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμη να ψηφίσει για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους η Ντόρα Μπακογιάννη – Πόσοι από τη ΝΔ θα την ακολουθήσουν;

Έτοιμη να ψηφίσει για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους η Ντόρα Μπακογιάννη - Πόσοι από τη ΝΔ θα την ακολουθήσουν;

Μπορεί η ΝΔ να έβγαλε την ουρά της απ’ έξω ψηφίζοντας στην επιτροπή για τα μάτια του κόσμου κατά στο νομοσχέδιο υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, όμως κάποιοι είναι ήδη έτοιμοι να δώσουν την ψήφο τους κατά την διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα στην Βουλή ο Βενιζέλος πραγματοποίησε παρέμβαση σχετικά με το εν λόγω νομοσχέδιο, τονίζοντας πως ασχέτως της στάσης που θα τηρήσει το ΠαΣοΚ, αυτός θα ψηφίσει υπέρ.

Δεν ξέρουμε αν τελικώς ο Βενιζέλος θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ ή με το ΠαΣοΚ, όμως την άποψή του αυτή την συμμερίστηκε η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα, η οποία δήλωσε: «Συμμερίζομαι την άποψη Βενιζέλου υπέρ της αναδοχής. Όλοι έχουμε υποχρέωση να λέμε τι πραγματικά συμβαίνει και να εξηγήσουμε στην κοινωνία την πραγματικότητα».

Δεν γνωρίζουμε βεβαίως, αν η άποψη της Μπακογιάννη συνιστά την υπόγεια γραμμή της Νέας Δημοκρατίας ή αν αποτελεί διαφοροποίηση από τα όσα εκφράστηκαν στην επιτροπή, όμως με ασφάλεια μπορούμε να τα συνδέσουμε όλα αυτά με τις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου ότι το νομοσχέδιο θα προχωρήσει με ψήφους από την «ευρωπαϊκή δεξιά».

Πάντως, ουδεμία έκπληξη αυτή η δήλωση της Ντόρας. Προσφάτως, μαζί με τον Φορτσάκη είχαν δηλώσει ότι είναι “θλιβερό ένα φιλελεύθερο κόμμα να μην ψηφίσει το άρθρο 8, όπως θλιβερή ήταν η εικόνα της ΝΔ στο σύμφωνο συμβίωσης“.

Αφού δεν διεγράφησαν, μπορούμε να υποθέσουμε πολλά πράγματα, με πρώτο την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimh-na-pshfisei-gia-thn-uiothesia-paidiwn-apo-omofulofilous-h-ntora-mpak#ixzz5ESgg3slx

Exit mobile version