Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξεσηκώθηκε όλη η Λέσβος – Μέσα σε αστυνομικό κλοιό μιλάει ο Τσίπρας!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξεσηκώθηκε όλη η Λέσβος - Μέσα σε αστυνομικό κλοιό μιλάει ο Τσίπρας!

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα πάνω από 3.000 διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη της Μυτιλήνης, προκειμένου να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό που έχει στήσει γύρω του ο Τσίπρας.

Η εκδήλωση στην οποία μιλάει ο Τσίπρας διεξάγεται για λίγους… εκλεκτούς και επισήμους, ενώ ακριβώς έξω από την αίθουσα βρίσκεται διαμαρτυρόμενος εναντίον του σύσσωμος ο Λαός του νησιού.

Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως είναι ότι ο πρωθυπουργός την ώρα που έχει θέσει δεκάδες πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ εναντίον του Λαού, μέσα στην αίθουσα ενώπιον του αυστηρά επιλεγμένου κονκλάβιού του δηλώνει ότι… δεν φυγομάχησε και δεν… απέδρασε.

Παράλληλα με τις αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί και ολίγες δυνάμεις παρακρατικών, οι οποίοι με τα ρόπαλα στα χέρια και κουκουλοφόροι επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν τον Λαό, αλλά αποδείχτηκαν λίγοι, με αποτέλεσμα να έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους και πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ.

Ο Τσίπρας στην Λέσβο επεχείρησε μία επίδειξη ισχύος εναντίον του Ελληνικού Λαού και απέτυχε οικτρά, όπως και οι παρατρεχάμενοί του. Μπορεί μέσα στον αποστειρωμένο από τα ΜΑΤ κλοιό να επιδείδετε στην συνήθη ψευδολογία του, όμως ο ξεσηκωμός του Λαού της Λέσβου αποδεικνύει πως είναι ήδη παρελθόν για τον τόπο. Τόσο ο Τσίπρας, όσο και γενικότερα η αριστερά της κονόμας και των ΜΚΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-jeshkwthhke-olh-h-lesbos-mesa-se-astunomiko-kloio-milaei-o-t#ixzz5ET85aHwK

Exit mobile version