Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Πολλά πανηγύρια από τους ομοφυλόφιλους σήμερα που κατάφεραν να υιοθετούν παιδιά με το νέο νομοσχέδιο του Σύριζα. Νομιμοποιούν έτσι την κακοποίηση των ψυχών των παιδιών, εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ότι ένα παιδί που θα ανατραφεί από δυο “μπαμπάδες” μπορεί να μην έχει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Κατά τα άλλα είναι ρατσιστικό να φοράει ο γιος σου μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής και να συμμετέχει σε εθνικιστικές εκδηλώσεις. Η κρίση είναι πρωτίστως ηθική και αυτό πληρώνουμε όλοι σαν Έλληνες. Ζήτω η Χρυσή Αυγή για μια νέα Ελλάδα!

Νίκος Π.

Αλβανίδα τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την… Κύπρο (!) προκαλεί με τον αετό της “μεγάλης Αλβανίας”

Οι Έλληνες γερνούν και πεθαίνουν σαν Έθνος και οι πολιτικάντηδες κάνουν τα πάντα ώστε να εξαφανίσουν την Ελληνική οικογένεια! Όσο και να μην θέλεις να πιστέψεις τα σενάρια παγκόσμιας συνωμοσίας τα αποτελέσματα και οι πράξεις τους δείχνουν αυτό. Επιπλέον, με την οικονομική κρίση και την αναγκαστική φυγή των Ελλήνων στις ευρωπαϊκές χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης οι πόλεις ερημώνουν από Έλληνες και έχει αρχίσει πλέον να γίνεται πλειοψηφία ο όχλος των λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα μας με το έτσι θέλω. Εύχομαι γρήγορα το Κίνημα να λάβει τα ηνία της χώρας μας διότι όσο περνάει ο καιρός τόσο δύσκολη φαντάζει η επιβίωση του γηγενούς πληθυσμού.

Μ.Δ.

Δεκανίκι του Τσίπρα ο Θεοδωράκης: Στήριξη από Ποτάμι στο νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ζεύγη ομοφυλοφίλων

Συναγωνιστές, οι σημερινοί Έλληνες έχουν ξεχάσει ποιοι είναι και από πού προέρχονται, Έχουν ξεχάσει ότι το ιερό χώμα που πατάνε είναι ποτισμένο από αίμα χιλιάδων πολεμιστών προγόνων μας και έχουμε αντέξει περισσότερο από δυόμιση χιλιάδες χρόνια. Φωνάζουν οι νησιώτες για τους λαθρομετανάστες που τους κατασπαράζουν το βιος τους αλλά τόσα χρόνια ψήφιζαν το ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ. Ψήφιζαν τους απατεώνες που άνοιξαν, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, τα σύνορα, γκρίζαραν το Αιγαίο Πέλαγος και απαξιώσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με την χρεωκοπία της οικονομίας. Αυτοί φταίνε για τους “παραμορφωμένους” με τα πτυχία από τις αμερικές και τις ευρώπες που μας κυβερνάνε και μας έχουν ρίξει στα βράχια. Αυτοί οφείλουν να ξυπνήσουν και να φέρουν την Χρυσή Αυγή στην πρώτη θέση για να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και να φέρει την Ελλάδα μας και τους Έλληνες στην θέση που τους ανήκει. Ζήτω ο Αρχηγός!

Μαρία Κ.

Τα γιουσουφάκια των Αθηνών απελευθέρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες τον τούρκο που παραβίασε τα Ελληνικά σύνορα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-4-maiou-2018#ixzz5EWx8ZTy0

Exit mobile version