Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσιάρτας για λεωφορείο με αραβικά (!) στην Μυτιλήνη: «Η κυβέρνηση έχει στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας»

Μύδρους εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας για το λεωφορείο στη Μυτιλήνη που έγραφε τον προορισμό του στα αραβικά και για την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία με λεωφορείο από τη Μυτιλήνη, όπου ο προορισμός του αναγράφεται στην αγγλική και την αραβική γλώσσα, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης. «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση της χώρας τότε τι είναι; Η σημερινή κυβέρνηση έχει ξεκάθαρο στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας», έγραψε ο Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης σχετικά με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας από την τουρκία. Μάλιστα σημείωσε πως τα κυβερνητικά στελέχη εκτός από την ανικανότητά τους διακατέχονται και από απύθμενο θράσος.

«63η ημέρα στις τουρκικές φυλακές οι δυο στρατιώτες μας και η αριστερόστροφη παρωδία που έχει καταντήσει σαν το ανέκδοτο με το βοσκό και τον λύκο δεν έχει κάνει τίποτα. Για παραιτήσεις λόγω ανικανότητας ούτε κουβέντα.

Το δε απύθμενο θράσος με μηνύματα και παρουσίες στη χθεσινή Πρωτομαγιά περίσσευε. Όπως οι προηγούμενοι έτσι και σεις πίνετε το αίμα του κόσμου στην υγειά του. Καλά το πάτε αλλά πώς θα γλυτώσετε;»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsiartas-gia-lewforeio-me-arabika-sthn-mutilhnh-h-kubernhsh-echei-stocho-to#ixzz5EY4b9zK1

Exit mobile version