Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πάρτυ (!) θα γιορτάσουν την προδοσία της Μακεδονίας Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ: Πολύ κοντά σε “λύση” οι δύο πλευρές

Με πάρτυ (!) θα γιορτάσουν την προδοσία της Μακεδονίας Κοτζιάς και Ντιμιτρόφ: Πολύ κοντά σε “λύση” οι δύο πλευρές

Η σημερινή τετραμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων φανέρωσε για ακόμη μια φορά πως η προδοσία της Μακεδονίας είναι πιο κοντά από ποτέ από τον εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο Νίκος “Ζαχαριάδης” Κοτζιάς δήλωσε σήμερα από την Θεσσαλονίκη ότι έχει μια άριστη συνεργασία με τον φίλο του (!) Νικολά Ντιμιτρόφ και ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο ζήτημα της προδοσίας.

Στο τραπέζι του Κοτζιά και του σκοπιανού έχουν πέσει όλες οι “εναλλακτικές” και η προδοτική λύση του Μακεδονικού είναι θέμα χρόνου!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κοτζιάς βλέπει τον Ντιμιτρόφ πιο συχνά από την οικογένειά του και η προοπτική της προδοσίας είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς θα ξανασυναντηθούν στην Αθήνα υπό το βλέμμα του Νίμιτς το ερχόμενο Σάββατο 12/5.

Ας μην κάνουν και πολλούς σχεδιασμούς για πάρτυ προδοσίας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την συνενοχή και της νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

Τους υπενθυμίζουμε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thema-chronou-h-prodosia-kotzias-kai-ntimitrof-briskoun-enallaktikes-kai-di#ixzz5EYSnl9EB

Exit mobile version