Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισχυρό Εθνικιστικό μήνυμα από την Τ.Ο. Πειραιώς: Ενωμένοι μέχρι την Νίκη! Φωτορεπορτάζ

Στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με κεντρικό σύνθημα: Ενωμένοι μέχρι την Νίκη!

Εκατοντάδες Συναγωνιστές έδωσαν δυναμικό παρόν και μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα παρακολούθησαν τις πολιτικές ομιλίες των Συναγωνιστών Η. Κασιδιάρη, Γ. Λαγού και του Αρχηγού του Κινήματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό και έναν μικρό απολογισμό των δράσεων της Τοπικής ο Γραμματέας, Γρηγόρης Δεμέστιχας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει λύσεις απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και το μείζον ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Επεσήμανε πως οι Έλληνες ποτέ δεν φοβήθηκαν απέναντι στις προκλήσεις και ότι ο Λαός σύντομα θα απορρίψει το σαθρό πολιτικό σύστημα, δίνοντας δύναμη στην Χρυσή Αυγή.

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τόνισε πως μέσα στο εθνικιστικό κίνημα δεν υπάρχουν προσωπικά οφέλη και οι προδοσίες δεν μας λυγίζουν. Οι Χρυσαυγίτες δίνουν έναν Ηρωικό Αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία υπό αντίξοες συνθήκες και δεν θα σταματήσουν μέχρι την Νίκη. Τέλος, σημείωσε ότι μπροστάρης σε αυτόν τον Αγώνα είναι ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος που είναι και η ψυχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Τέλος, καταχειροκροτούμενος τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε πως πριν 6 χρόνια η Χρυσή Αυγή τρόμαξε το κατεστημένο με την είσοδό της στην Βουλή, καθώς είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν ελέγχεται από το σύστημα. Κάποιοι πίστευαν ότι η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει, αλλά τελικά δεν λυγίσαμε απέναντι σε διώξεις, αποκλεισμούς, φυλακίσεις και δολοφονίες και συνεχίζουμε ασυμβίβαστα τους Εθνικούς Αγώνες.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως την ώρα που ο Λαός υποφέρει, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των “ανοιχτών συνόρων” νοιάζεται για την καλοπέραση των λαθρομεταναστών. Παράλληλα, κάλεσε την Εκκλησία να μπει στην προμετωπίδα του Αγώνα ενάντια στην καταστροφή του θεσμού της Ελληνικής Οικογένειας, όπως επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα καταστροφικά νομοσχέδιά του.

Τέλος, τόνισε πως οι καιροσκόποι δεν έχουν θέση στην Χρυσή Αυγή, ο Ελληνικός Λαός είναι η δύναμη μας και θα συνεχίσουμε ενωμένοι μέχρι την Νίκη! Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ischuro-ethnikistiko-mhnuma-apo-thn-t.o.-peiraiws-enwmenoi-mechri-thn-nikh#ixzz5Ea1pXs94

Exit mobile version