Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στην “Εθνικιστική Φωνή” – Βίντεο

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, αναφορικά με την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τον πολιτιστικό κατήφορο της χώρας αλλά και με τα φλέγοντα εθνικά μας ζητήματα.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η έξοδος που επικαλείται ο Τσίπρας από τα μνημόνια είναι ανέφικτη, καθώς σε όλα αυτά τα χρόνια θυσιών, βαριάς φορολογίας και ανεργίας το χρέος αντί να μειωθεί έχει πολλαπλασιαστεί.

Αναφορικά με τα επαίσχυντα νομοσχέδια για αναδοχή ανηλίκων από ομοφυλόφιλους αλλά και για την νομιμοποίηση της κάνναβης επεσήμανε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι κάθετα αντίθετη.

Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος επεσήμανε ότι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας σε καμία περίπτωση δεν λύνεται μέσω της λαθρομετανάστευσης, ενώ όσον αφορά την τουρκική προκλητικότητα χαρακτήρισε την εξωτερική πολιτική της χώρας ανύπαρκτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnisth-hlia-panagiwtarou-sthn-ethnikistikh-fwnh-binteo1#ixzz5Ea893L86

Exit mobile version