Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Παρόν»: Ύποπτη κινητικότητα μεταξύ του τουρκοκόμματος DEB και «επαγγελματιών» μουσουλμάνων

Εφημερίδα «Παρόν»: Ύποπτη κινητικότητα μεταξύ του τουρκοκόμματος DEB και «επαγγελματιών» μουσουλμάνων

Ένα δημοσίευμα που επιβεβαιώνει πλήρως την Χρυσή Αυγή, για τον κώδωνα κινδύνου που έχει κρούσει εδώ και πολύ καιρό σχετικά με το κόμμα που έχει στήσει η Άγκυρα στην Ελλάδα περιλαμβάνει η εφημερίδα «Το Παρόν».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το DEB έχει αποκτήσει ύποπτες επαφές με τον «κολλητό» του Ερντογάν και κατήγορο της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος μέσω της «Μουσουλμανικής Ένωση Ελλάδος» επιχειρεί να παρουσιαστεί ως «εκπρόσωπος όλων των μουσουλμάνων» στην Ελλάδα.

Στόχος είναι η διεύρυνση του εκλογικού ακροατηρίου του τουρκοκόμματος στο σύνολο των ισλαμιστών που μένουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συσπειρώσουν το ετερόκλητο πλήθος λαθρομεταναστών που συρρέουν στην Πατρίδα μας μέσω των λαθρομεταναστευτικών ροών και να μπει στην Βουλή «κόμμα λαθρομεταναστών», το οποίο θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας. Όλο αυτό, βεβαίως, υπό το φόντο των συνεχών «ελληνοποιήσεων» που αποτελούν την προεκλογική νόρμα τόσο της ΝΔ στο παρελθόν όσο και του Σύριζα στο παρόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελγαντούρ υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στην περιβόητη «Δίκη της Χρυσής Αυγής», ενώ και το DEB έχει καταθέσει αποτυχημένη μήνυση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών για την παρέμβαση στο τούρκικο παζάρι που είχαν στήσει με την κυβέρνηση των ανθελλήνων στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για την φαντασιακή «τουρκική μειονότητα». Τελικώς όλοι οι εχθροί της Ελλάδος είναι και εχθροί της Χρυσής Αυγής και τελικώς συνασπίζονται.

Σας παρουσιάζουμε το δημοσίευμα:

«Ύποπτα παιγνίδια παίζονται με επίκεντρο τη μειονοτική ψήφο και το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ και δεν είναι η πρώτη φορά που το επισημαίνουμε. Όσο διαβλέπουν ορισμένα κέντρα ότι ο δρόμος για τι εκλογές είναι ανοικτό, τόσο επιχειρούν να οργανωθούν, ώστε με όπλο τη μειονοτική ψήφο να ασκήσουν πίεση στην Αθήνα και συγχρόνως να προωθήσουν τον «τουρκισμό» στη Θράκη.

Πολλές κινήσεις γίνονται το τελευταίο διάστημα με στόχο να προβάλλεται το ΚΙΕΦ ως το κόμμα που θα συσπειρώσει όχι μόνο τη μειονοτική ψήφο αλλά θα διεκδικήσει και την ψήφο μουσουλμάνων που ζουν σε όλη την Ελλάδα και όλων όσων αποκτούν τα τελευταία χρόνια ελληνική ιθαγένεια και ανήκουν σε άλλες εθνικές και θρησκευτικές ομάδες.

Κι αν αυτό ακούγεται θεωρητικό, απλώς να Θυμίσουμε ότι το ΚΙΕΦ ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές στη Ροδόπη και στην Ξάνθη, αλλά εάν δεν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές και σε άλλες δεξαμενές ψήφων η επιρροή του δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ τα όρια των δύο νομών.

Αρωγό στην προσπάθειά του είναι η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, του Ναΐμ Ελγαντούρ και της συζύγου του Άννας Στάμου, που προσπαθεί να εμφανισθεί ω ο νόμιμος εκπρόσωπο των μουσουλμάνων στη χώρα μα.

Σημειώνουμε από την τελευταία ανακοίνωση του ΚΙΕΦ, με αφορμή τη δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών για την αποστολή απειλητικών επιστολών στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας:

«Επιθυμούμε να κοινοποιήσουμε στην κοινή γνώμη πω θα παρακολουθήσουμε στενά τη δικαστική διαδικασία και Θα είμαστε σε επικοινωνία με του απειληθέντες συλλόγους και με τι ηγεσίες τους. Παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα τόσο η “τουρκική μειονότητα Δυτική Θράκης” αλλά και οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα περιθωριοποιούνται και υφίστανται ισλαμοφοβικές επιθέσεις. Περιμένουμε από τις κρατικές αρχές, το συντομότερο δυνατό, να αναλάβουν πρωτοβουλία για την αποτροπή αυτής της κατάστασης…».

Είναι προφανές ότι το ΚΙΕΦ επιχειρεί, με όχημα και την ομάδα γύρω από το ζεύγος Ελγαντούρ – Στάμου, να εμφανισθεί ω εκπρόσωπος και προστάτης των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, διευρύνοντας έτσι τον ρόλο του σε όλες τι περιοχές της χώρας.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-paron-upopth-kinhtikothta-metaju-tou-tourkokommatos-deb-kai-epagg#ixzz5EiIWuv1W

Exit mobile version