Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά την μεγάλη Νίκη τον Μάιο του 2012 – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής τον Μάιο του 2012, μία νίκη που επετεύχθη εναντίον όλων. Μία νίκη που το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να αντιστρέψει με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο.

Ενδεικτικές του κλίματος της στιγμής εκείνης είναι οι κραυγές αγωνίας των δημοσιογράφων και των σχολιαστών του ΣΚΑΪ πριν από τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αναφέρουν ρητά ότι υποεκτίμησαν την Χρυσή Αυγή και εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον, αναγνωρίζοντας ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι το σημαντικότερο αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.

Ακολουθούν μετά οι δηλώσεις-καταπέλτης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που απευθείας από την πρώτη στιγμή κατέστησε σαφές σε άπαντες ότι η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα του Αγωνιζόμενου Λαού, που προκαλεί τον τρόμο στους νταβατζήδες και τους υποτακτικούς των τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-prwtes-dhlwseis-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-meta-thn-megalh-nikh-ton#ixzz5Ek6kv1Mq

Exit mobile version