Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σήμα κινδύνου από την ΚΕΔΕ για το εκλογικό σύστημα: Μπορεί να προκύψει ρόλος ρυθμιστή για την Χρυσή Αυγή!

Σήμα κινδύνου από την ΚΕΔΕ για το εκλογικό σύστημα: Μπορεί να προκύψει ρόλος ρυθμιστή για την Χρυσή Αυγή!

Μεγάλος και αυτή τη φορά πραγματικός καυγάς έχει αρχίσει να ξεσπάει στο εσωτερικό του πολιτικού συστήματος. Όχι, δεν πρόκειται για κανένα σκάνδαλο ή κανένα εθνικό θέμα. Γι’ αυτά είναι απολύτως σύμφωνοι και δεν τσακώνονται ποτέ.

Ο καυγάς έχει αρχίσει γύρω από το εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών και το αν αυτό θα είναι «απλό» ή «ενισχυμένο». Θα περίμενε κανείς ότι ένα ζήτημα για το πώς μετριούνται τα ψηφαλάκια θα έπρεπε να αφήνει αδιάφορους τους «δημοκράτες» αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού, όπως αντίστοιχα δεν πολυενδιαφέρει τους ίδιους τους Έλληνες.

Τους πραγματικούς λόγους του καυγά τους αποκάλυψε η ΚΕΔΕ με σχετική ανακοίνωσή της, στην οποία σημειώνει: «Εάν μάλιστα αποκλείσουμε τη συνεργασία των δύο συνδυασμών που αναμετρήθηκαν τη δεύτερη Κυριακή, τότε για να δημιουργηθεί ένα βιώσιμο σχήμα ο δήμαρχος θα πρέπει να “βουτήξει” πολύ βαθιά στα εκλογικά αποτελέσματα για κάθε του απόφαση, με κίνδυνο να προκύψει ρόλος ρυθμιστή για τη Χρυσή Αυγή»

Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν τα έχουν «βρει» οι δήμιοι και του Ελληνικού Λαού στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γιατί αν δεν «βγουν» τα ψηφαλάκια μπορεί να υπάρχει… ατύχημα και να μπει στην μέση η μόνη πολιτική δύναμη που δεν δεσμεύεται από την «ομερτά» της μαφίας των πολιτικάντηδων, η Χρυσή Αυγή, και μετά… βράστα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/shma-kindunou-apo-thn-kede-gia-to-eklogiko-susthma-mporei-na-prokupsei-rolo#ixzz5Ekh3nlJU

Exit mobile version