Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Δεν μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας και οι πολιτικάντηδες των προαστίων μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας και μας δείχνουν με το δάκτυλο χαρακτηρίζοντάς μας “φασίστες”! Πόσο πιο πολύ θράσος; Οι κλέφτες, οι ψεύτες και οι απατεώνες να σε λένε φασίστα που τόσα χρόνια δουλεύεις για να πληρώνεις τις μίζες και τα κλεμμένα τους! Θα τους τον κόψουμε τον βήχα όμως, Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Ειρήνη Μ.

Σε προχωρημένο στάδιο η προδοσία της Μακεδονίας μας: Σε λίγες μέρες η τελική συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ!

Η Ελλάδα πλέον είναι ο παράδεισος των λαθρομεταναστών, ελεύθερη μετακίνηση, πλούσια επιδόματα, δωρεάν σπίτια με κλιματισμό και εμείς οι σκλάβοι των “ευπαθών” να πληρώνουμε για να έρχονται κι άλλοι. Υποστηρικτές όλων αυτών οι ανθρωπιστές με τις αριστερές ευαισθησίες και τις δεξιές τσέπες. Μεγάλη μπίζνα ο αντιρατσισμός όπως και να το κάνουμε αλλά ευτυχώς οι Έλληνες ακόμα σκέφτονται, αποφασίζουν και τιμωρούν, στην κάλπη! Όσο και να γαβγίζουν οι επιχειρηματίες του “ανθρωπισμού” και του “αντιρατσισμού” το κοντέρ της κάλπης θα είναι αμείλικτο.

Νικόλαος Π.

Ξεφτίλα του ΚΚ€ στην Αλεξάνδρεια: Τραμπούκισαν γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε σε… μεγαλειώδη συγκέντρωση των 10 ατόμων! ΒΙΝΤΕΟ

Ο παρατρεχάμενος του Τσίπρα ο Κυρίτσης μίλησε κατά των Ευρωπαίων και υπέρ των τζιχαντιστών. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη λένε οι συριζομούρηδες, μάλλον δεν έχουν δει πώς τους πετάνε από τις ταράτσες οι τζιχαντιστές τους “συριζομούρηδες” στις πατρίδες τους. Όπως το πάνε σύντομα θα μάθουν όμως γιατί όσο καλά κι αν ταΐζεις ένα φίδι με την πρώτη ευκαιρία θα σε δαγκώσει και οι λαθρομετανάστες θα μας δαγκώσουν στο τέλος. Τότε είναι η στιγμή που ο κάθε “δημοκράτης” αριστερός ή δεξιός θα αναζητεί εναγωνίως τον χρυσαυγίτη της γειτονιάς του για να του σώσει το τομάρι του. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Δ.Ο. 

Συριζαίος “σύντροφος” Κυρίτσης υπέρ των ισλαμιστών αποκεφαλιστών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-maiou-2018#ixzz5Esx1S9II

Exit mobile version