Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρόμος στην κοινωνία: Οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα εφοδιάζονται με όπλα και ο Τόσκας… απολαμβάνει το καφεδάκι του!

Τρόμος στην κοινωνία: Οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα εφοδιάζονται με όπλα και ο Τόσκας... απολαμβάνει το καφεδάκι του!

Τα «καλά» της πολυπολιτισμικότητας και μια σαφή εικόνα από το εγγύς μέλλον, αν συνεχιστεί έτσι η όλη κατάσταση, δείχνουν τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, με τα πράγματα να είναι εντελώς εκτός ελέγχου και με τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σε απόγνωση ζητώντας βοήθεια (που δεν έρχεται) από το κράτος.

Ο θάνατος του 20χρονου Αφγανού το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γράφει ένα ξεχωριστό και πολύ πιο σοβαρό κεφάλαιο στο βιβλίο με τις συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών, που εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχουν γίνει ο εφιάλτης της πόλης.

Το γεγονός ότι ο νεαρός αλλοδαπός πυροβολήθηκε από έναν 27χρονο ομοεθνή του από την ίδια ομάδα, έχει λούσει με κρύο ιδρώτα τις αρχές καθώς αντιλαμβάνονται -πολύ αργά- ότι κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα όπλα μεταξύ των χιλιάδων λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι καταλύουν στην χαρτοβιομηχανία Λαδόπουλου, την ΑΒΕΞ και άλλα ιστορικά, αλλά μη λειτουργικά, εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων.

Πόσα είναι αυτά τα όπλα, τι είδους είναι, ποια είναι η προέλευσή τους, σε ποιων τα χέρια έχουν καταλήξει και τι σκοπούς έχουν, κανείς δεν ξέρει. Δεν παύει, όμως, να προκαλεί ανησυχίες το γεγονός ότι πλέον τα χρησιμοποιούν στο ψαχνό. Γιατί ο 27χρονος που σκότωσε κατά λάθος τον 20χρονο, κάποιον άλλον σημάδευε όταν εκείνος μπήκε μπροστά του!

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι λιμενικοί, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με ομάδες εξαγριωμένων λαθρομεταναστών, παίζοντας «κορώνα-γράμματα» τις ζωές τους, ανατριχιάζουν στην ιδέα ότι αρκετοί απ’ αυτούς είναι εφοδιασμένοι με όπλα και αποφασισμένοι να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές αν χρειαστεί.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι… λεπτομέρειες για τους ευρισκόμενους σε ολοκληρωτική αντίθεση με τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό «αλληλέγγυους», «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες» και λοιπούς «δικαιωματάκηδες», οι οποίοι συμπαραστέκονται στα… ταξικά αδέρφια από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και αλλού από την άνεση και την ασφάλεια των ευρισκόμενων σε πολύ μακρινή απόσταση σπιτιών τους.

Την ίδια στιγμή, φροντίζουν να χαρακτηρίζουν ως «φασίστα», «ρατσιστή», «μισαλλόδοξο» κτλ, οποιονδήποτε Έλληνα διαμαρτύρεται γι’ αυτήν την οικτρή κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα του κουνούν με υφάκι το δάχτυλό τους, υπενθυμίζοντάς του ότι υπάρχει και ο «αντιρατσιστικός νόμος» εφόσον συνεχίζει να αρνείται τα «υπέροχα» δεδομένα της νέας αυτής κατάστασης «συμβίωσης».

Τελειώνοντας, εκφράζουμε μια απορία: ο δήμαρχος της Πάτρας, ο οποίος πρόσκεινται στο ΚΚΕ, τι έχει να πει για τα όσα θλιβερά, αλλά κυρίως επικίνδυνα, συμβαίνουν στην πόλη του; Εκτός από το να «κολλά» ένσημα «αντιφασισμού» και να αρνείται να παράσχει οτιδήποτε νόμιμο δικαιούται ένα Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου (το οποίο άλλωστε επί 4 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε Βουλή και Ευρωβουλή βρίσκεται πολύ πάνω από το ΚΚΕ στις εκλογικές προτιμήσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων), σε ποιες ενέργειες έχει προβεί για την επίλυση του τόσο σοβαρού αυτού ζητήματος; Θεωρεί κι αυτός ως «φασίστες» και «ρατσιστές» τους κατοίκους του Δήμου Πατρέων που ανησυχούν για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή τους;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-stis-arches-oi-lathrometanastes-sthn-patra-efodiazontai-me-purobola#ixzz5EumEPkBB

Exit mobile version