Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Τα “φασιστοειδή” της Λέσβου και οι επόμενες εκλογές

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Τα “φασιστοειδή” της Λέσβου και οι επόμενες εκλογές

Την επαύριο του ξεσηκωμού των Ελλήνων στην Λέσβο, ο Σύριζα έκανε λόγο για «φασιστοειδή στοιχεία», υπονοώντας – εμμέσως πλην σαφώς – ότι όποιος διαφωνεί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το όλο μπάχαλο που αυτή δημιουργεί είναι «φασίστας».

Πολλοί ήταν οι φιλελεύθεροι συγγραφείς και αρθρογράφοι που κατέκριναν την προπαγανδιστική πρακτική του Σύριζα, με το αιτιολογικό ότι αυτή ευνοεί εν τέλει την Χρυσή Αυγή. Εις εξ αυτών, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος της «Καθημερινής», επιχειρηματολόγησε γράφοντας:  «Δεν τους περνάει απ’ το μυαλό ότι οι κάτοικοι ενδέχεται να έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας με τη διάρρηξη των ιστών της καθημερινότητας από τους μετανάστες και τις οικονομικές, αλλά και ψυχολογικές συνέπειες που αυτή συνεπάγεται, ώστε να μην τους νοιάζει πια αν κάποιος ή κάποιοι τους αποκαλούν «φασιστοειδή». Αρκεί να μην είναι σαν και αυτούς που τους απευθύνουν τον χαρακτηρισμό.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-ta-fasistoeidh-ths#ixzz5EuoeX51K

Exit mobile version