Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική πρόκληση του κομμουνιστή Κοτζιά προς Κύπριους: «Στην Τουρκία μου συμπεριφέρθηκαν καλύτερα»!

Ανθελληνική πρόκληση του κομμουνιστή Κοτζιά προς Κύπριους: «Στην Τουρκία μου συμπεριφέρθηκαν καλύτερα»!

Σε θρασεία επίθεση κατά του Κυπριακού Ελληνισμού προχώρησε ο προκλητικός μπολσεβίκος που κατέχει τη θέση του υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση τσίρκο των Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ο κομμουνιστής Κοτζιάς σε μια επίδειξη ανθελληνισμού ξέσπασε κατά κυπριακού δικαστηρίου υποστηρίζοντας πως στην Τουρκία του συμπεριφέρθηκαν καλύτερα!

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα κατά την ακροαματική διαδικασία στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας όπου και εκδικαζόταν υπόθεση για οικόπεδο που η Μονή Κύκκου παραχώρησε στο ελληνικό Κράτος, ώστε να ανεγερθεί ελληνική πρεσβεία και πρεσβευτική κατοικία.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, με το γνωστό αλαζονικό του ύφος ο κομμουνιστής Κοτζιάς (ο οποίος σημειωτέον, χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Καμμένου σύμφωνα με δηλώσεις του τελευταίου), επιχειρώντας να αποφύγει σειρά ενοχλητικών για τον ίδιο ερωτήσεων δήλωσε το εξής εξόχως αντεθνικό: «Στην Τουρκία μου συμπεριφέρθηκαν καλύτερα»!

Χειρότερο ακόμη και από την ίδια την εξοργιστική δήλωση του Κοτζιά είναι το γεγονός πως αυτός ο κομμουνιστής είναι υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας και υπερασπίζεται τάχα τα εθνικά μας δίκαια στο διεθνές στερέωμα.

Δεν απομένει συνεπώς παρά να μας πείσει ο μπολσεβίκος πως η Τουρκία αποτελεί σύμμαχο της Ελλάδος, ενώ η Κύπρος εχθρό της!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-proklhsh-tou-kommounisth-kotzia-pros-kuprious-sthn-tourkia-mou#ixzz5Ew4WyIYQ

Exit mobile version