Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Τα παιδιά δεν είναι εμπορεύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το επαίσχυντο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο προβλέπεται η αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση σπεύδει να εκπληρώσει τις επιταγές της νέας Τάξης Πραγμάτων, πατώντας πάνω στο υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα των αμέτρητων παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε πως τα παιδιά δεν είναι εμπορεύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επισημαίνοντας τις α λα καρτ ευαισθησίες των Συριζαίων που κάνουν ότι δεν βλέπουν την σεξουαλική κακοποίηση που υφίστανται τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Τόνισε πως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Έθνους δεν συμμερίζεται τις ιδεοληψίες της εθνομηδενιστικής κυβερνώσας αριστεράς και κατέληξε δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ενώ λίαν συντόμως η κυβέρνηση θα είναι ένα θλιβερό παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-ta-paidia-den-einai-emporeumata-ths-neas-tajhs-pragmatwn#ixzz5EwhdNHNu

Exit mobile version