Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι κρύβουν οι δημοσκοπήσεις;

Τι κρύβουν οι δημοσκοπήσεις;

Άρθρο στην εφημερίδα “Εμπρός

Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς δημοσιεύονται, οι «σύντροφοι» του κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στα θερινά ανάκτορα και να καταλάβουν για λογαριασμό της Ανατολικογερμανίδας Κομσομόλας φίλης τους, Αγγέλας Μέρκελ, την εξουσία, πρόθυμοι για κάθε συνεργασία που θα τους ξαναφέρει την κρατική κουτάλα. Κι επειδή η μοιρασιά της πίτας που ζυμώνει και ψήνει ο Λαός, χρειάζεται τουλάχιστον δύο συνεταίρους συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης, αλλά και μερικά σκυλιά της εξουσίας να ικανοποιούνται λείχοντας τα κόκκαλα για να μην γαυγίζουν, από κοντά και αγκαλιαστά ακολουθούν η Νου Δυο του Κούλη και το ΚΚΕ του Κουτσούμπα, που πολύ έχει στενοχωρηθεί με την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Ξάνθης.

Ποιοι και γιατί «ανησυχούν» από την άνοδο της Χρυσής Αυγής;

Μετά το τέλος της Τυποεκδοτικής, το πλήγμα στις επενδύσεις είναι σοβαρό. Τουλάχιστον να ήταν επαρκώς ασφαλισμένο; Και τι θα γίνει εάν οι Ξανθιώτες αρχίσουν να απαιτούν αποζημιώσεις για τις πιθανές επερχόμενες βλάβες στην υγεία τους; Με αυτά και μ’ αυτά, μια αλλαγή ΑΦΜ είναι πάντα στο τραπέζι των κομμάτων του ανθελληνικού «συνταγματικού τόξου», πλην δηλαδή Χρυσής Αυγής, τα οποία θα μασήσουν για φέτος ούτε 1 ούτε 2 αλλά 13,5 εκατ. ευρώ, τα οποία με πρόσφατη τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι και ακατάσχετα, διότι ως γνωστόν τα κόμματα που κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες και απαιτούν να είναι καλοπληρωτές ειδάλλως τους στέλ-νουν στην φυλακή, είναι μεγάλοι μπαταχτσήδες, που λένε και οι φίλοι και κουμπάροι τους τούρκοι.

Να και τι θα λάβουν: ΣΥΡΙΖΑ 4.430.086,27 ευρώ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3.580.359,56 ΚΚΕ 979.503,10 Δημοκρατική Συμπαράταξη 895.130,17 ευρώ. ΠΟΤΑΜΙ 811.014,48 ευρώ ΑΝΕΛ 595.271,12 ευρώ. Ένωση Κεντρώων 565.777,90 Λαφαζάνης και Καρατζαφέρης από 79.411,76 ευρώ.

Και τότε, αφού η Χρυσή Αυγή «τελειώνει», γιατί φοβούνται οι ευρωπαίοι εταίροι την άνοδο της Χρυσής Αυγής, την οποίαν μόνον αυτοί βλέπουν; Το δημοσίευμα του Βήματος (29/4/2018) είναι αποκαλυπτικό «Οι Ευρωπαίοι διεμήνυσαν στην  ΑΘήνα ότι μέχρι τις ευρωεκλογές του Μαΐου [20191, που είναι κρίσιμες για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, θέλουν «ήρεμα νερά» και όχι αιφνιδιασμούς που θα διαταράξουν αυτή την πορεία. Ωστόσο, εκτιμούν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν σε κανέναν τίποτε και ανησυχούν. Μάλιστα, παρακολουθούν συστηματικά τις δημοσκοπήσεις και σημειώνουν την άνοδο της Ακροδεξιάς στη χώρα μας με προβληματισμό».

Πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει την προπαγάνδα των Συστημικών ΜΜΕ και των χαρτζιλικωμένων παπαγάλων, που διαδίδουν πότε ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται, πότε ότι αλληλοσπαράσσεται, πότε ότι πλήττεται από σκάνδαλα, πότε ότι η ηγεσία της θα μπει στην φυλακή, και πότε ότι δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές; Τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος ότι ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ που αντιμετωπίζει το Σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας, του μίσους εναντίον της Ελληνικής Σκέψεως και του Ρατσισμού εναντίον των Ευρωπαίων, είναι οι «κακοί» του παραμυθιού, δηλαδή στα καθ’ ημάς, η Χρυσή Αυγή;

Και γιατί; Γιατί στο ποσοστό που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στην Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να προστεθεί το ποσοστό που θα μπορούσε να λάβει και είναι στο χέρι της να διεκδικήσει! Και αυτό, όπως φάνηκε από την άκρως αποκαλυπτική πανελλήνια δημοσκόπηση της MRB η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητος (4/4/2018), η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί με τις προτεραιότητες τις οποίες θέτει η Χρυσή Αυγή: Οι Έλληνες εμπιστεύονται την Οικογένεια (61%) τις Ένοπλες Δυνάμεις (44,8%), την Δικαιοσύνη (29,8%) και την Εκκλησία (27,7%) και σε ποσοστό 30 % θέλουν ως ηγέτη κάποιον σαν τον Πούτιν, ενώ απαξιούν πλήρως τα πολιτικά κόμματα (8,1%) και την τηλεόραση που είναι στην τελευταία θέση με 3,6%.

Με απλά λόγια, οι Έλληνες είναι πολιτικά Χρυσαυγίτες και αυτό και μόνο αυτό τους πονάει. Ας τους κάνουμε να πονέσουν πολύ για όσα δεινά συσσώρευσαν στις πλάτες του Έθνους και ακόμη καλύτερα, ας τους ξεφορτωθούμε! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-kruboun-oi-dhmoskophseis#ixzz5EwiRhGiu

Exit mobile version