Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σε όλη την χώρα λόγω λένε κακοκαιρίας πλημμύρισαν δρόμοι ή κόπηκαν στην μέση, καταστράφηκαν περιουσίες έγιναν κατολισθήσεις από τα βουνά και γενικότερα, κάθε φορά που πέφτει λίγο παραπάνω βροχή ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου. Εύλογο είναι το ερώτημα πώς γίνεται σε άλλες χώρες, οι οποίες αντιμετωπίζουν πραγματικές κακοκαιρίες όπως π.χ. η Γερμανία δεν παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα. Μόνο στην Ελλάδα, επειδή έπεσε λίγη βροχή παραπάνω για κακοκαιρία. Στην πραγματικότητα όμως είναι η κακοτεχνία και όχι η κακοκαιρία που καταστρέφει τις περιουσίες. Τα χρήματα που φάγανε και βάλανε φθηνά υλικά ή δεν έβαλαν καθόλου υλικά, ώστε να αποτρέψουν τις κατολισθήσεις ή απλά έριξαν χαλίκι και βάλανε στην τσέπη τους τα χρήματα για να φτιάξουν επικίνδυνους δρόμους. 

Δημήτρης, Πάτρα

Κασιδιάρης: ΟΧΙ στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια – ΒΙΝΤΕΟ

Δεκατέσσερις συλλήψεις παρακρατικών, που πραγματοποιούσαν ληστείες και στην συνέχεια κατέθεταν τα χρήματα σε λογαριασμό του τρομοκράτη Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου. Δεκατέσσερις συλλήψεις για τις οποίες δεν θα γίνει το παραμικρό μιας που θα φροντίσουν να αφεθούν ελεύθεροι οι κουστουμαρισμένοι σύντροφοί τους. Μόνο που αυτή την φορά για την απελευθέρωσή τους δεν θα κινηθούν μόνο οι αριστεροί αλλά και οι ψοφοδεξιοί, μιας που ο Γιαγτζόγλου έχει τον πατερούλη του στην δούλεψη της ψοφοδεξιάς. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία και όλοι εμείς να παρακολουθούμε στα δελτία ειδήσεων ένα καλά στημένο κουκλοθέατρο, του οποίου η αυλαία θα πέσει με άπαντες εμπλεκόμενους στα σπίτια τους και στην πλουσιοπάροχη ζωούλα τους. Και για όλα αυτά ας είναι καλά το “επαναστατικό ταμείο” και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Π.Σ.

14 συλλήψεις αναρχοαριστερών από την αντιτρομοκρατική: Ρώτησαν τον πολιτικό τους προϊστάμενο και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ;

H μόνη φοβία που έχουμε ως Έλληνες είναι ότι είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα. Αν μιλήσουμε για την Ελλάδα είμαστε ρατσιστές, αν μιλήσουμε για οικογένεια φυσιολογική με μπαμπά και μαμά είμαστε φασίστες, αν μιλήσουμε για θρησκεία είμαστε οπισθοδρομικοί. Ε, λοιπόν, κάντε μας μια χάρη και πάτε στον αγύριστο ή μάλλον καλύτερα πηγαίνετε να βρείτε ένα μέρος στον πλανήτη και να μαζευτείτε όλοι εκεί των ίδιων απόψεων. Εδώ είναι Ελλάδα και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Πατριώτες, είναι Οικογενειάρχες και είναι Χριστιανοί. Σε όποιον δεν αρέσει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία!

Τ.Μ.

Ο Κοντονής, οι τούρκοι στην Κυλλήνη και

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-9-maiou-2018#ixzz5F05mZ1LP

Exit mobile version