Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων – Διαγραφή του τέλους των €350

Το ΕΛΑΜ στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων - Διαγραφή του τέλους των €350

Εξετάστηκε στην Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού η πρόταση νόμου που κατέθεσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο από τον Φεβρουάριο του 2017 για κατάργηση του τέλους των 350 ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε το 2011 σε όλες τις επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη φορολογία επιβλήθηκε άδικα σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαιρέτως, διότι δεν μπορεί να συγκριθεί μια επιχείρηση με ένα κύκλο εργασιών μερικών δεκάδων εκατομμυρίων, με μια απλή οικογενειακή επιχείρηση.

Ως εκ τούτου ζητούμε να καταργηθεί άμεσα το τέλος των 350 ευρώ για να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που τα τελευταία χρόνια δεινοπαθούν στον τόπο μας.

Όσον αφορά τις μεγάλες επιχειρήσεις, μπορεί κάλλιστα η Κυβέρνηση με νέα νομοθεσία, να καθορίσει, αν θέλει, τι πρέπει να πληρώνουν ως έκτακτη φορολογία, όμως θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να διαχωριστούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΟΛΕΣ οι οργανώσεις που προσκλήθηκαν στην συγκεκριμένη συζήτηση συμφώνησαν με την πρόταση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ευχαρίστησαν το Κίνημά μας για την κίνηση αυτή, με την ΠΟΒΕΚ να δηλώνει με προβληματισμό, γιατί τόσα χρόνια δεν το προώθησε κανένα κόμμα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο μέσα από την κοινωνική του πολιτική θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του λαού, όπως πράττει διαχρονικά από την πρώτη μέρα ίδρυσης του.

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-elam-sto-pleuro-twn-mikromesaiwn-epicheirhsewn-diagrafh-tou-telous-twn-3#ixzz5F08KYySH

Exit mobile version