Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία θράσους από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναδοχή ήταν μόνο η αρχή… Έρχονται γάμοι ομοφυλόφιλων και υιοθεσία παιδιών!

Ομολογία θράσους από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναδοχή ήταν μόνο η αρχή... Έρχονται γάμοι ομοφυλόφιλων και υιοθεσία παιδιών!

Την γνωστή κομμουνιστική τακτική του «σαλαμιού» (για την οποία μίλησε και εφάρμοσε πρώτος ο ούγγρος μπολσεβίκος εγκληματίας Ματίας Ρακόσι) φαίνεται ότι εφαρμόζουν οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ (και) στην περίπτωση του θεσμού της οικογένειας.

Ο βουλευτής (και… «ποιητής») του κυβερνώντος κόμματος, Τάσος Κουράκης, επισήμανε στην Ολομέλεια πως «ήρθε η ώρα να εγγράψουμε στο Αστικό μας Δίκαιο το δικαίωμα του γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια», δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ποια είναι η πρόθεση και η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και στο ζήτημα του οικογενειακού θεσμού.

Σε μια κλιμακωτή αλυσίδα, είχαμε αρχικά το σύμφωνο συμβίωσης, σήμερα την αναδοχή παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων και -σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Κουράκης- στο (άμεσο απ’ ό,τι φαίνεται) μέλλον θα έχουμε «το δικαίωμα γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τα χείλη του.

Με δεδομένη την ηττοπαθή και «λαπαδίστικη» στάση των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου» πάνω στο τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα, είναι ολοφάνερο ότι, για μια ακόμη φορά, η σκυτάλη της υπεράσπισης του Ιερού Θεσμού της Οικογένειας βρίσκεται ΜΟΝΟ στα στιβαρά χέρια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-thrasous-apo-bouleuth-tou-suriza-h-anadochh-htan-mono-h-archh.-pro#ixzz5F08ebwoL

Exit mobile version