Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Ρέγκλινγκ παραδέχτηκε την άνευ όρων παράδοση της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους από τις μνημονιακές κυβερνήσεις

O Ρέγκλινγκ παραδέχτηκε την άνευ όρων παράδοση της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους από τις μνημονιακές κυβερνήσεις

8 χρόνια μετά την επιβολή του πρώτου εθνοκτόνου Μνημονίου, ένας εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι εξ αρχής γνώριζαν, δηλαδή την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στα χέρια της Γερμανίας από την κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου, η οποία είχε διαπραγματευτικά όπλα στην αρχή της κρίσης, αλλά δεν τα αξιοποίησε.

Η επιβεβαίωση αυτή έγινε από τον Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος παράλληλα ανέδειξε για άλλη μια φορά τις καταστροφικές συνέπειες που είχε η θητεία του ανεκδιήγητου «ψώνιου», Γιάννη Βαρουφάκη, στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) ομολόγησε σε εκδήλωση στο Ααχέν ότι η Γερμανία θα ήταν ο μεγάλος χαμένος από την έξοδο χωρών από την ευρωζώνη, ενώ τώρα «επωφελείται από το ευρώ σχεδόν όσο καμία άλλη χώρα». Όπως είπε, αν δεν είχαν απλωθεί οι «ομπρέλες διάσωσης» κατά την κορύφωση της ευρωπαϊκής κρίσης, «τότε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία μάλλον θα είχαν βγει υπό χαοτικές συνθήκες από την Νομισματική Ένωση, θα κινδύνευε συνολικά το ευρώ, η Ευρώπη θα ήταν σήμερα διαφορετική και αυτό θα είχε ζημιώσει ιδιαίτερα την Γερμανία».

Όπως είναι φανερό, το Βερολίνο έτρεμε την κατάρρευση της Χώρας μας και η κυβέρνηση του Τζέφρυ θα μπορούσε να ασκήσει πίεση αξιοποιώντας την μεγάλη έκθεση των γερμανικών τραπεζών σε ελληνικό χρέος. Αντ’ αυτού, έσκυψε το κεφάλι και υπέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες ό,τι επέβαλαν οι δανειστές.

Από τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα σήμερα, η εθελοδουλεία απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους από τα εγχώρια ανδρείκελα παραμένει ανατριχιαστικά γλοιώδης, με την Πατρίδα και τον Λαό να πληρώνουν τις συνέπειες της μνημονιακής κατοχής, με φυσικό επακόλουθο την αποικιοποίηση της Χώρας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-regklingk-gia-thn-aneu-orwn-paradosh-ths-chwras-stous-diethneis-to#ixzz5F3AfksEs

Exit mobile version