Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Μετά και το νομοσχέδιο υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια πλέον δολοφονείται εν ψυχρώ η παιδική ψυχή. Είναι ολοφάνερο, πλέον, ακριβώς όπως το είπαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων και ειδικότερα ένας πρωτοφανής ρατσισμός εναντίον των μικρών παιδιών. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αποτραπεί κάτι τέτοιο, γιατί από την στιγμή που δεν μπορούμε να διαφυλάξουμε ό,τι πιο αθώο στον κόσμο τα παιδιά δεν ξέρω τι μέλλον μπορεί να υπάρχει γενικότερα γι΄ αυτόν τον τόπο. Το μόνο που ξέρω είναι πως θα προσπαθήσω και θα αγωνιστώ με όλη μου την δύναμη για να γίνει η Χρυσή Αυγή κυβέρνηση, γιατί χωρίς Χρυσή Αυγή αυτός ο τόπος είναι καταδικασμένος να πεθάνει με τον πιο αργό και βασανιστικό τρόπο.

Στέλλα Κ.

O Ρέγκλινγκ παραδέχτηκε την άνευ όρων παράδοση της Χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους από τις μνημονιακές κυβερνήσεις

Η χειρότερη απάτη όλων των εποχών είναι που κάποιοι πιστέψαν ότι η αριστερά θα αλλάξει τον κόσμο. Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μέρος του συστήματος που εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό την υποδούλωση! Δεν είναι τα μνημόνια που ψήφισε, δεν είναι τα νομοσχέδια αλλά αυτό το γέλιο του Τσίπρα όταν αντίκρισε τον Κάρολο που σου μένει στο μυαλό. Tο γέλιο της ευχαρίστησης, το γέλιο του χορτασμένου αριστερού που δικαιώθηκαν οι αγώνες του μιας που έκατσε αντικριστά με τον… πρίγκιπα Κάρολο. Σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι, που τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί τις χώρες τους και αυτοί έμειναν να κυβερνάνε. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι ούτε ο καιρός για βασιλιάδες, ούτε για αριστερούς ηγέτες ούτε για ψοφοδεξιούς καπιταλιστές. Είναι ο καιρός όμως, να καταλάβουμε πως το μέλλον ανήκει στους Εθνικιστές και στο κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Πέτρος Λ.

Ψηφίστηκε το εκτρωματικό νομοσχέδιο κατά της Οικογένειας από ΣΥΡΙΖΑ, Νεοδημοκράτες, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ

Μόνο γέλια προκαλεί η στάση της ΝΔ και κάποιων δήθεν υπέρμαχων της οικογένειας και κατά του νομοσχεδίου περί υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Απορώ ρε υποκριτές ποιος θα σας ψηφίσει, γιατί μπορεί να κατηγορείτε την κυβέρνηση για τις κωλοτούμπες της, αλλά και εσείς πίσω δεν πάτε. Κάτι νούμερα θα σας ψηφίσουν μόνο και κάτι βολεμένοι γιατί μπορεί οι Συριζανελ να είναι ότι χειρότερο έχει δει η Ελλάδα, αλλά εσείς είστε το τέλος της Ελλάδας. Μόνο Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος από εσάς πρώτα, κλέφτες και λαμόγια!

Κ.Κ.

Ομολογία θράσους από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Η αναδοχή ήταν μόνο η αρχή… Έρχονται γάμοι ομοφυλόφιλων και υιοθεσία παιδιών!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-10-maiou-2018#ixzz5F3DsilT3

Exit mobile version