Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ποτήρι της «προοδευτικής» ΝΔ ξεχείλισε: οι δεξιοί στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Το ποτήρι της «προοδευτικής» ΝΔ ξεχείλισε: οι δεξιοί στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Έντονος προβληματισμός και αναστάτωση που πολλές φορές φτάνει στα όρια της οργής επικρατεί από εχθές το απόγευμα στις τάξεις της ΝΔ, μετά τις παλινωδίες του κόμματος στο ζήτημα της ψήφισης του άρθρου 8 το νομοσχεδίου, για την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Απογοητευμένα και αγανακτισμένα στελέχη της πατριδοκάπηλης παράταξης βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να απολογούνται στις σφοδρές επικρίσεις χιλιάδων ψηφοφόρων, οι οποίοι απηυδισμένοι τηλεφωνούν στην Πειραιώς και στα κατά τόπους στελέχη για να εκφράσουν την αηδία και την αποστροφή τους για τις θέσεις του κόμματος σε μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

Είναι τέτοιο το μένος της κομματικής βάσης ώστε ακόμη και τα προσκείμενα στη ΝΔ μέσα υποχρεώνονται να παραδεχτούν πως οι πατριώτες κούνησαν μαντήλι.

Γράφει για παράδειγμα, η ιστοσελίδα της σαμαρικής συνιστώσας: «Δεν ξέρουμε αν το έχουν αντιληφθεί στην Πειραιώς, αλλά μετά από τον χθεσινό διασυρμό στη Βουλή είναι δεδομένο ότι έχασαν και τον τελευταίο δεξιό ψηφοφόρο», για να συμπληρώσει παρακάτω: «Άμοιρη Δεξιά που κατάντησες… να υπερασπίζονται την χαμένη σου τιμή οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή»…

Πονηρή αλλά μάταιη η προσπάθεια των σαμαρικών να αποδώσουν εύσημα στο κόμμα Καμμένου: από τα απομεινάρια των συνοδοιπόρων των κομμουνιστών ΑΝΕΛ, 2 βουλευτές (το 25% σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας) ψήφισαν το επαίσχυντο άρθρο για την αναδοχή, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος, «τσιπροπατριώτης και τουρκοφάγος» Καμμένος απείχε! Ομοίως και η ετέρα υπουργός της συγκυβέρνησης, Κουντουρά.

Συμπέρασμα: οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που παραμένουν πιστοί στα Εθνικά Ιδεώδη και στο τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, οι συμπατριώτες μας που θέλουν να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω τελειώνοντας οριστικά και αμετάκλητα με τον κομμουνισμό, ήρθε η ώρα να στηρίξουν τη μοναδική εθνική επιλογή: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pothri-ths-proodeutikhs-nd-jecheilise-oi-dejioi-strefontai-mazika-sth-ch#ixzz5F6blHkbT

Exit mobile version