Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, πώς να εισάγω το θέμα που θέλω να θίξω. Γιατί είναι πολλά αυτά που μας έχουν κάνει να αηδιάσουμε, να απηυδήσουμε. Είμαι φοιτήτρια βρεφονηπιοκομίας και ο κόπος μου πετιέται στα σκουπίδια, καθώς ο υπουργός παιδείας, που αηδιάζω να αναφέρω το όνομά του, αποφάσισε για το μέλλον των τετράχρονων χωρίς να μας λάβει υπόψη. Που με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού δεν έχει ιδέα από τις ανάγκες ενός τετράχρονου παιδιού και το στέλνει σε ξένα χέρια χωρίς να έχει μεριμνήσει για τις εγκαταστάσεις που θα τα φιλοξενήσει και χωρίς να γνωρίζει πως οι νηπιαγωγοί εκπαιδεύονται για παιδιά 5-6 χρονών. Δεν γνωρίζει πως με το νέο πρόγραμμα σπουδών μας είμαστε άρτια εκπαιδευμένοι μόνοι εμείς οι βρεφονηπιοκόμοι για ηλικίες 0-6. Δεν δέχτηκε ούτε να μας συναντήσει. Αλλά είναι πολλά τα ψηφαλάκια από ένα τόσο βαρβάτο συνδικαλιστικό σωματείο, αυτό των νηπιαγωγών που μπαίνει σε ξένα χωράφια. Τα τμήματα των νηπιαγωγών 9, των βρεφονηπιοκόμων μόλις 3. Είναι πολλές οι υποσχέσεις για προσλήψεις με αντάλλαγμα το αυτονόητο. Και ο Σκουρλέτης άφαντος, άπραγος και άχρηστος εν τέλει.

Δεύτερο θέμα, αυτό της αναδοχής των ομόφυλων ζευγαριών κι εδώ πρόκειται για πραγματικό γεγονός που συνέβη στη σχολή, καθώς στο μάθημα “ψυχολογία οικογένειας” ο καθηγητής μας έφερε ένα εμετικό παραμύθι το οποίο προμηθεύτηκε από την κοινότητα των ΛΟΑΤ καθώς δεν κυκλοφορεί πουθενά και παρακίνησε όλους εμάς να το παρουσιάσουμε και να βρούμε δραστηριότητες για τον παιδικό σταθμό. Με μεγάλη αηδία παρακολούθησα δύο συμφοιτήτριες μου να αναλαμβάνουν το εν λόγω παραμύθι το οποίο αναφερόταν σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που υιοθετούν ένα παιδί. Ακόμη πιο εμετικές οι προτεινόμενες δραστηριότητες για τον παιδικό σταθμό. Ο καθηγητής πρέπει να περάσει πειθαρχικό, καθώς καταλύει τον θεσμό της οικογένειας και οι φοιτήτριες είναι ακατάλληλες για άσκηση του επαγγέλματος, καθώς δεν μπορεί να βρίσκονται τη μια μέρα στο gay pride και να προβάλλουν τον εαυτό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την άλλη μέρα να ασκούν αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Αντί λοιπόν να μεριμνήσει το κράτος έτσι ώστε να μην υπάρχουν παιδιά σε ιδρύματα και κατά συνέπεια ιδρύματα, τα προωθεί σε ομοφυλοφίλους. Σε ομοφυλοφίλους, που δεν υπάρχουν τα δύο πρότυπα, που υπάρχει σύγχυση, που χάνονται οι ρόλοι, που δυο αθώα παιδικά μάτια θα βλέπουν έναν μουσάτο με φόρεμα για μάνα. Που τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στα θεωρεία της βουλής με κατάπτυστη περιβολή. Έχουμε ρίξει στα τάρταρα το ρόλο της μάνας και του πατέρα και τον αντικαθιστούμε με ό,τι πιο ανάξιο σεβασμού.

Και τρίτο θέμα αυτό των λαθροεισβολέων. Σε τοπικό site της Αλεξάνδρειας του νομού Ημαθίας διαβάζουμε, καθώς τυχαίνει να είμαι από τη Βέροια, ότι έχουν ξεσηκωθεί οι μετανάστες στα κέντρα φιλοξενίας, καθώς απαιτούν να τους εκπληρωθεί μια αμέτρητη λίστα από αιτήματα. Ανάμεσα σε αυτά ζητούν wifi, σίτες στις εξώπορτες, 20 καινούρια πλυντήρια ρούχων, δασκάλα αραβικών, διδασκαλία μουσικής. Και όλα αυτά όταν το ελληνικό νοικοκυριό δεν έχει να φάει, δεν περισσεύουν χρήματα για εξωσχολικές δραστηριότητες, όταν εδώ και 8 χειμώνες δεν έχει πετρέλαιο να ζεσταθεί. Όταν ο γάμος σήμερα θεωρείται πολυτέλεια όπως και η απόκτηση παιδιού στην ελληνική οικογένεια. Κι εδώ βλέπεις καθημερινά την αντίθεση: οι μετανάστες να έχουν την όρεξη και τα μέσα να γεννοβολούν ένα τσούρμο κουτσούβελα εν καιρώ πολέμου που τα θρέφει η πολιτεία μας και μάλιστα να τα βγάζουν selfies με τα υπερσύγχρονα κινητά τηλέφωνά τους και η ελληνική νεολαία, η ανασφάλιστη, η άνεργη που μένει ακόμη με τους γονείς να μαζεύει ψίχουλα για να αποκτήσει ένα παιδί, να πληρώνει αδρά το γιατρό για εξετάσεις και για μια γέννα και να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο για δεύτερη.

Σταυρούλα Μ.

Το ποτήρι της «προοδευτικής» ΝΔ ξεχείλισε: οι δεξιοί στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Πάλι καλά που είναι ο Μπαρμπα-Φώτης και θα σωθεί η χώρα, γιατί δεν μας έφτανε η υποχωρητικότητα και οι κωλοτούμπες του Καμμένου, έχουμε τώρα και τον Κουβέλη ο οποίος αναφερόμενος στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς είπε πως κάποια στιγμή ο Ερντογάν θα τους ελευθερώσει, μετά από τόσες πιέσεις. Δεν ξέρεις να γελάσεις ή να κλάψεις από νευρά, ποιες πίεσεις ακριβώς κάνατε; Κοιτάτε την γωνία να δει αν έχει πιάσει αράχνες και δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως για αυτά τα 2 παιδιά, γιατί είναι Έλληνες, αν ήταν από την Αλγερία ή το Πακιστάν ή και εγώ δεν ξέρω πού αλλού θα καίγανε τα “παιδιά” σας όλη την Αθήνα, αλλά τώρα είναι Έλληνες και δεν σας καίγεται καρφάκι.

Μ.Τ.

Η Μνήμη των Καραολή – Δημητρίου και ο… φρέντο του Καρόλου

Το ότι έρχεται η κατάρρευση της Ε.Ε. φαίνεται την στιγμή που υποψήφια μέλη της είναι η Αλβανία, τα Σκόπια και η τουρκία. Φυσικά, η Ελλάδα θα πρέπει να καταλάβει πως μια τέτοια εξέλιξη θα είναι και ο γεωγραφικός και βιολογικός της αφανισμός. Μπορεί η χώρα να στήριξε την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ. με το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιο μέλλον μπορεί να έχει η χώρα μας σε μια Ευρώπη όπου θα είναι ισότιμα μέλη της δυνάμεις καθαρά ανθελληνικές. Ίσως και να είναι καιρός να υπάρξει η πολυπόθητη γεωπολιτική στροφή της χώρας προς την Ρωσία και την Κίνα, κάτι τέτοιο άλλωστε έχει τονίσει ουκ ολίγες φορές η Χρυσή Αυγή και δεν μπορούμε να κωφεύουμε μπροστά στην αλήθεια.

Σέργιος Κ.

Θερμοπύλες: Το πιο φωτεινό ορόσημο στον διαχρονικό Αγώνα για την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-maiou-20181#ixzz5F8of1m8Z

Exit mobile version