Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τουρκικό προξενείο ναυλώνει πούλμαν από την Θράκη για την ομιλία του Ερντογάν στην Βοσνία!

Το τουρκικό προξενείο ναυλώνει πούλμαν από την Θράκη για την ομιλία του Ερντογάν στην Βοσνία!

Στο Σεράγεβο θα εκφωνήσει προεκλογικό λόγο ο Ερντογάν εν όψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στην τουρκία και το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή βρίσκεται ήδη εν μέσω πυρετωδών οργανωτικών διεργασιών.

Η ομιλία αυτή σχεδιάζεται να αποτελέσει επίδειξη δύναμης στα Βαλκάνια από πλευράς Ερντογάν, δηλαδή θα αποτελέσει μια οθωμανική φιέστα που είναι λογικό να προκαλεί ανατριχίλα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, το τουρκικό προξενείο μαζεύει συμμετοχές. Ήδη έχει ναυλώσει ένα πούλμαν από πράκτορες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή τη φιέστα του σουλτάνου, ενώ όσο περνάνε οι μέρες θα ασκούνται πιέσεις για να υπάρξει η αναμενόμενη συμμετοχή.

Μάλιστα, ήδη έχει αρχίσει να ανακινείται το επιχείρημα ότι όποιος δεν πάει θα χαρακτηριστεί «γκιουλενιστής» και «θα έχει πρόβλημα».

Θα λάβουν γνώση, άραγε, οι αρχές για τους επιβάτες αυτού (ή αυτών) του πούλμαν με τους τουρκόφρονες που αποτελούν την αιχμή του δόρατος του τουρκικού επεκτατισμού στην Θράκη μας;

Ο Ελγαντούρ, ο κολλητός του Ερντογάν και μάρτυρας κατηγορίας κατά της Χρυσής Αυγής θα πάει;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poulman-apo-thrakh-organwnei-to-tourkiko-projeneio-gia-thn-omilia-tou-ernto#ixzz5FDctXK16

Exit mobile version