Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O περιφερειακός σύμβουλος που αποχώρησε για να μην περάσει το ψήφισμα για τους Έλληνες Στρατιωτικούς αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

O περιφερειακός σύμβουλος που αποχώρησε για να μην περάσει το ψήφισμα για τους Έλληνες Στρατιωτικούς αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αναφερθήκαμε στην διπλή προδοσία που διατέλεσαν περιφερειακοί σύμβουλοι μουσουλμανικού θρησκεύματος στην Θράκη μας, προκειμένου να εκτελέσουν τις εντολές του Ερντογάν και να μην περάσει ψήφισμα καταδίκης για την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών.

Όπως ήδη αναφέραμε οι επιτηδευμένα αποχωρήσαντες περιφερειακοί σύμβουλοι προέρχονταν τόσο από την παράταξη της ΝΔ, όσο και από αυτήν του Σύριζα, κοινώς η προδοσία διέτρεξε σύσσωμο το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο».

Επειδή, όμως, οι νεοδημοκράτες, σε αντίθεση με τους συριζαίους οι οποίοι ξεδιάντροπα ασκούν αντεθνική πολιτική, το παίζουν «πατριώτες», αξίζει να δείξουμε έναν εκ των περιφερειακών συμβούλων που διέπραξαν αυτή την ύβρη ενάντια στην χώρα μας.

Ο λόγος για τον Μουσταφά Κατραντζί, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας στον τουρκόψυχο σύλλογο ΠΕΚΕΜ και τον βλέπουμε εδώ σε φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ερντογάν και τον τούρκο ΥΠΕΞ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-enas-apo-tous-perifereiakous-sumboulous-tou-erntogan-pou-apochwrhsan-g#ixzz5FDkycvYM

Exit mobile version