Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ντιμιτρόφ πήρε στο ψιλό τον Κοτζιά: “Είναι σκληρός διαπραγματευτής…”

Ο Ντιμιτρόφ πήρε στο ψιλό τον Κοτζιά: “Είναι σκληρός διαπραγματευτής...”

Την ώρα που η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ο υπουργός Εξωτερικών των σκοπιανών δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του!

Και γιατί να μην χαίρεται άλλωστε, αφού ως υπουργός ενός ψευδοκράτους σφετεριστών επέτυχε ελέω ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την αναγνώριση της ψευτομακεδονικής τους εθνότητας και γλώσσας και πήρε δώρο και το όνομα της Μακεδονίας!

Αύριο ο Ντιμιτρόφ θα συναντηθεί με τον Νίκο “Ζαχαριάδη” Κοτζιά υπό το βλέμμα του Νίμιτς για να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επερχόμενης προδοσίας.

Σήμερα στο Σούνιο στην συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των 4 βαλκανικών χωρών ο Ντιμιτρόφ βρήκε την ευκαιρία να πάρει στο ψιλό τον Κοτζιά για την πληθώρα των δώρων του προς τα Σκόπια: «Μπορεί να είσαι σκληρός διαπραγματευτής, αλλά είσαι καλός οικοδεσπότης».

Να σημειώσουμε πως ο Κοτζιάς με τις συνεχείς διπλωματικές επαφές έχει αναγάγει τον υπουργό Εξωτερικών τους ψευδοκράτους σε ισότιμο συνομιλητή και πασχίζει μάλιστα να βάλει τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Πώς να μην χαίρεται λοιπόν ο Ντιμιτρόφ για τα “δώρα” που προσφέρει ο Κοτζιάς ενάντια στην βούληση του Ελληνικού Λαού;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/phre-sto-psilo-ton-kotzia-o-ntimitrof#ixzz5FECgbcZB

Exit mobile version