Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Ζήσαμε έναν εφιάλτη στην Θεσσαλονίκη, σήμερα ζητάμε τους υπεύθυνους και ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον, αν δεν νίπτει τας χείρας του. Ο εμετικός Μπουτάρης είπε πως δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου να καθαρίζει τα φρεάτια, άλλοι μας είπαν ακόμη και καθαρά να ήταν τα φρεάτια ήταν τέτοια η κακοκαιρία που ήταν αναπόφευκτο να κινδυνέψουν ζωές και να καταστραφούν περιούσιες. Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς; Γιατί τα ίδια δεν έγιναν πριν λίγο καιρό στην Μάνδρα; Μόνο η Χρυσή Αυγή πήγε να βοηθήσει. Ντροπή σας, έχετε καταχραστεί χρήματα για αντιπλημμυρικά έργα και δεν σας νοιάζουν όχι οι περιουσίες μας, αλλά ούτε οι ίδιες μας οι ζωές. Μπουτάρη αυτό ήταν το πολιτικό σου τέλος για την πόλη, αν και ήδη το γνωρίζεις εδώ και καιρό από τότε με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Μην προκαλείς άλλον τον κόσμο, γιατί δεν θα μπορείς να κυκλοφορήσεις από την γούχα!

Αλέκα, Θεσσαλονίκη

Εγκληματική οργάνωση κλεφτοΠασόκ: Οριστικά ένοχος, αλλά ελεύθερος ο Μαντέλης για τις μίζες από την Siemens

Έτσι εξηγείται η αγάπη και η στήριξη μέχρι εσχάτων ως προς τους ξένους από τους διάφορους αριστερούς. Κάνουν βρώμικες μπίζνες με εγκληματίες αλβανούς όπως προκύπτει από τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με το επαναστατικό ταμείο και τις 14 συλλήψεις αριστερών. Τις καταθέσεις στον λογαριασμό των αριστερών τρομοκρατών τις είχαν αναλάβει αλβανοί ποινικοί εγκληματίες, ναρκέμποροι και δολοφόνοι, ως αντάλλαγμα για χάρες. Ελπίζω όλος ο Ελληνικός λαός να δει πως το… αντιφασιστικό κίνημα και ο ψευτοανθρωπισμός από όλους δεν γίνεται για κανέναν άλλον λόγο, πέραν του να επιβάλλουν την ανομία και να γεμίσουν τα ταμεία τους κάποιοι. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω από τους τρομοκράτες εντός και εκτός βουλής.

Σ.Σ.

Συγκέντρωση για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου και για το όνομα της Μακεδονίας – Κυριακή 13 Μαΐου, Προπύλαια, 15:00

Η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό! Δεν φτάνει που διαβάζουμε καθημερινά για εγκλήματα αλλοδαπών εις βάρος των Ελλήνων, έχουμε από την άλλη και την πλειοψηφία της ΕΛ.ΑΣ. να είναι ανίκανη να σταθεί αντάξια των περιστάσεων! Έτσι και στην Κρήτη άφησαν από αμέλεια ελεύθερο Πακιστανό, ο οποίος βρισκόταν υπό κράτηση επειδή είχε βιάσει ένα ανήλικο κορίτσι! Ψάξανε να τον βρούνε, αλλά δεν τον βρίσκουν πουθενά. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα ούτε κράτος, ούτε Αστυνομία μόνο εγκληματικότητα, τρέμουμε να βγούμε από τα σπίτια μας, γιατί όλοι τους είναι ανύπαρκτοι!

Τάκης, Ηράκλειο

Το αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο επανέφερε το νομοσχέδιο για την παραγωγή κάνναβης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-12-maiou-2018#ixzz5FI2jK0uE

Exit mobile version