Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το όνομα της Μακεδονίας στο απόσπασμα! Ο Κοτζιάς άναψε το πράσινο φως για την προδοσία και την ένταξη των σκοπιανών στο ΝΑΤΟ

Το όνομα της Μακεδονίας στο απόσπασμα! Ο Κοτζιάς άναψε το πράσινο φως για την προδοσία και την ένταξη των σκοπιανών στο ΝΑΤΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, καθώς μετά και την σημερινή συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ στο Σούνιο υπό το βλέμμα του Νίμιτς όλα δείχνουν πως η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας είναι πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των Αθηνών έχει δώσει “λευκή επιταγή” στους σφετεριστές να χρησιμοποιήσουν όποιο όνομα θέλουν και όπως θέλουν για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, εκπληρώνοντας έτσι την βούληση των υπερατλαντικών τους αφεντικών, των αμερικανών!

Είχε προαναγγελθεί πως Τσίπρας και Ζάεφ θα έκαναν εκ νέου συνάντηση μόνο αν υπήρχε σημαντική πρόοδος. Έτσι τώρα που ο Νίμιτς ανήγγειλε ότι την Πέμπτη 17 Μαΐου Ζάεφ και Τσίπρας θα συναντηθούν στην Σόφια ύστερα από το “θετικό έργο και την σκληρή δουλειά” των Κοτζιά και Ντιμιτρώφ, όλα δείχνουν πως η προδοσία είναι θέμα ημερών!

Σύμφωνα με τα σενάρια η επικρατέστερη συμφωνία για το όνομα είναι τελικά το “Nova Macedonia” το οποίο οι σκοπιανοί θα χρησιμοποιούν μόνο στο εξωτερικό και όχι erga omnes. Θα γίνει μια ενδιάμεση συμφωνία με την οποία θα δοθεί στους σφετεριστές το χρονικό περιθώριο δύο χρόνων για να υλοποιήσουν την αλλαγή του ονόματος και του Συντάγματος.

Παράλληλα, με αυτήν την συμφωνία με τον εθνομηδενιστή Τσίπρα, ο οποίος κατα τα φαινόμενα ΔΕΝ θα φέρει την προδοσία προς έγκριση από την Βουλή των Ελλήνων, οι σκοπιανοί θα προλάβουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις και με την Ε.Ε.

Για  να το κάνουμε πλήρως κατανοητό οι Σκοπιανοί επέτυχαν την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, την αναγνώριση της γλώσσας και της ψευτομακεδονικής τους ταυτότητας και από πάνω πήραν και τα… σώβρακα της κυβέρνησης των Αθηνών! Μπορεί σήμερα Κοτζιάς και Ντιμιτρώφ να μην κάναν δηλώσεις και να περιορίστηκαν σε αγκαλιές και φιλιά, σύντομα όμως θα δημοσιοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της προδοσίας.

Τους υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και σύσσωμου του Ελληνικού Λαού: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την συνάντηση Νίμιτς – Ντιμιτρόφ – Κοτζιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-onoma-ths-makedonias-sto-apospasma#ixzz5FJ8zJRXk

Exit mobile version