Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «επαναστάτες» των Μνημονίων της αριστεράς και της προόδου βεβήλωσαν τον Παρθενώνα

Οι «επαναστάτες» των Μνημονίων της αριστεράς και της προόδου βεβήλωσαν τον Παρθενώνα

Σε νέα πρόκληση προέβησαν σήμερα μια ντουζίνα πληρωμένων συριζαίων της ανύπαρκτης νεολαίας του από- κόμματος της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Οι μαριονέτες του Τσίπρα ανάρτησαν πανό στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, βεβηλώνοντας τον κατά τα ήθη των «αγωνιστών» του ΚΚΕ, οι οποίοι θυμίζουμε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν δράσει αναλόγως.

Το πανό δεν ήταν καν γραμμένο στα ελληνικά, αντιθέτως περιείχε τα συνήθη και ψευδεπίγραφα συνθήματα των απανταχού αριστεριστών οι οποίοι ως γνωστόν τάσσονται κατά των πολέμων και της βίας αλλά την ίδια στιγμή καταστρέφουν και δολοφονούν ό, τι και όποιον δεν συμφωνεί με τις δικές τους ιδεολογικές θέσεις. Καθ’ όλα… δημοκρατική η προσέγγιση.

Πέραν τούτου κατά την δική μας πολιτική θεώρηση  και αισθητική αντίληψη, τέτοιου είδους συμπεριφορές προσβάλλουν το χαρακτηριστικότερο Μνημείο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Δεδομένης της ιδιαίτερης εθνικής σημασίας, την οποία αναμφισβήτητα έχει ο Παρθενώνας και της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας του, συνιστά Εθνικό σύμβολο. Κατά συνέπεια σε μια ευνομούμενη Πολιτεία, τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να ποινικοποιηθούν με μια απλή τροποποίηση του ισχύοντος άρθρου 181 του Ποινικού Κώδικα και να σταματήσουν ή να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό, αυτού του είδους οι προσβλητικές πράξεις.

Αυτού του είδους οι ενέργειες δεν γίνονται σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα και αποδεικνύεται περίτρανα, ότι αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί με επικίνδυνο και ταυτόχρονα αλαζονικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα, από το νομοθετικό της έργο ως και την επίδραση που ασκεί στην Ελληνική κοινωνία. 

Ως Χρυσαυγίτες δεν έχουμε παρά να καταγγέλλουμε ανελλιπώς τα κακώς κείμενα και ειδικότερα ό,τι αντίκειται στο σεβασμό της Ιστορικής Μνήμης.

Φ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-epanastates-twn-mnhmoniwn-ths-aristeras-kai-ths-proodou-bebhlwnoun-ton-p#ixzz5FJnSFOFU

Exit mobile version