Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα απέλυε δημοσίους υπαλλήλους…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα απέλυε δημοσίους υπαλλήλους...

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Σαν υπουργός του μνημονίου στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει ότι πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν αρχηγός της Νέας δημοκρατίας πηγαίνει για κυβέρνηση και θέλει και την τελευταία ψήφο.

Έτσι την περασμένη εβδομάδα μιλώντας σε εκδήλωση κλαδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ για τον δημόσιο τομέα, δεσμεύτηκε ότι δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος και δεν πρόκειται να γίνει καμία μείωση μισθού!

Ούτε λέξη δεν είπε και δεν λέει για όλους αυτούς, που είναι εκατοντάδες χιλιάδες, που έχουν μπει στο δημόσιο μέσα από τα κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο παρελθόν και του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τρία χρόνια.

Όλοι αυτοί θα μείνουν ανενόχλητοι την ίδια ώρα που στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια άνεργοι και μισθοί των 400 και 500 ευρώ.

Όλα για τους ψήφους, λοιπόν και από την Ν.Δ., η οποία δήθεν ενδιαφέρεται να σώσει την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kuriakos-mhtsotakhs-pou-tha-apelue-dhmosious-upallhlous#ixzz5FKfcL7TX

Exit mobile version