Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακραίοι;

Ακραίοι;

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Όλοι εκείνοι που αποτελούν τον πολιτικό κόσμο της χώρας από την «μεταπολίτευση» μέχρι σήμερα, όλοι εκείνοι δηλαδή που είναι συνυπεύθυνοι, για την οικονομική καταστροφή, για την απαξίωση της Ελληνικής ισχύος στην περιοχή, για την κακομεταχείριση της χώρας από τους συμμάχους της, όλοι μαζί συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι η Χρυσή Αυγή είναι ακραία.

Μας λένε ακραίους, διότι οραματιζόμαστε μιαν Ελλάδα που θα έχει Έλληνες για αφεντικά. Που θα φροντίζει τα συμφέροντα του Λαού της, κι όχι του ΝΑΤΟ ή των τραπεζών.

Μας λένε ακραίους, γιατί θέλουμε τους δρόμους γεμάτους από Ελληνόπουλα, πιτσιρικάδες και κορίτσια και τις γειτονιές να αντηχούν με τα γέλια και τα τραγούδια τους.

Μας λένε ακραίους γιατί δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τις Εκκλησίες μας, με μιναρέδες και τζαμιά. Γιατί θέλουμε να λατρεύουμε τον Θεό της Αγάπης κι όχι τον Προφήτη του Μίσους.

Μας λένε ακραίους γιατί σεβόμαστε το Αίμα των Προγόνων και αρνούμαστε να χαρίσουμε νησιά, βραχονησίδες, Θράκη, Ήπειρο, Μακεδονία και Κύπρο.

Μας λένε ακραίους γιατί θέλουμε στα σχολεία μας, να διδάσκεται η Ιστορική Αλήθεια του Γένους, κι όχι η κατασκευασμένη πραγματικότητα των συμφερόντων.Γιατί αρνούμαστε να εξισώσουμε τον φωτοδότη ανθρωπιστικό ελληνικό πολιτισμό με τις δοξασίες κάθε αμόρφωτου κομμουνιστή. Γιατί θέλουμε τον ελληνικό Πολιτισμό στα μουσεία μας, να διδάσκει τα παιδιά μας, κι όχι κλεμμένο στα μουσεία της βαρβαριάς.

Μας λένε ακραίους γιατί τιμάμε σαν Εθνάρχη τον Κολοκοτρώνη κι όχι κάθε πολιτικό όργανο ξένων συμφερόντων.

Μας λένε ακραίους, γιατί μπήκαμε στη Βουλή για να υπερασπισθούμε τον Ελληνικό Λαό, ολόκληρο τον Λαό, όχι μόνο τους ψηφοφόρους μας, κι όχι για να κάνουμε «deals» με τα άλλα κόμματα, ώστε να αυξήσουμε τους μισθούς των πολιτικών και να μοιράσουμε την λεία…

Μας λένε ακραίους ποιοι; Εκείνοι που τόσο ακραία, αδιαφόρησαν για την Πατρίδα.

Ε, λοιπόν οι ακραίοι είστε εσείς!!! Εσείς που ακραία διασπαθίζετε τον μόχθο του Έλληνα. Εσείς που δέχεστε τις ακραίες απαιτήσεις των εχθρών της Ελλάδος. Που ακραία συμμαχείτε με όποιον δίνει τα πιο πολλά.

Εσείς είστε ακραίοι, που ζητάτε να μην τιμάμε την Σημαία μας και να μην θυμόμαστε τα εγκλήματα των κομμουνιστών. Εσείς που ακραία απαιτείτε να  ονομάσουμε Έλληνα τον κάθε ανθέλληνα!!!

Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ακραίοι, είμαστε Ακρίτες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akraioi#ixzz5FN9mCADC

Exit mobile version