Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικοί και με… υπουργική βούλα: «Δημοκρατική έκφραση» η παρακρατική δράση του «Ρουβίκωνα» για τον Τόσκα

Παρακρατικοί και με… υπουργική βούλα: «Δημοκρατική έκφραση» η παρακρατική δράση του «Ρουβίκωνα» για τον Τόσκα

Τους έχει πάρει χαμπάρι ολόκληρη η κοινωνία ότι είναι παρακρατικοί και ότι κάνουν την βρώμικη δουλειά του μνημονιακού κράτους. Αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει ο Τόσκας, ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ουσιαστικά επικροτεί τις απειλές, τους τραμπουκισμούς και την κόκκινη τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση περί του αν αισθάνεται εκτεθειμένος από τις συνεχείς και ατιμώρητες εγκληματικές ενέργειες των παρακρατικών, ο Τόσκας έριξε τις μάσκες των δήθεν «κοινωνικών αγωνιστών», παρακρατικών στην πραγματικότητα, λέγοντας:

«Η ομάδα κινείται ανάμεσα στην γραφικότητα και το όριο της νομιμότητας. Στις περιπτώσεις που πετούν φυλλάδια μπορεί, πράγματι, να μας κάνουν πολιτική ζημιά, αλλά δεν υπερβαίνουν τα όρια της δημοκρατικής έκφρασης. Αντίθετα, στις περιπτώσεις που υπερβαίνουν τα όρια του νόμου έχουμε συλλάβει μέλη της ομάδας, όπως στην Τήνο, στην περίπτωση του Βρετανικού Συμβουλίου, της γαλλικής πρεσβείας. Δεν είναι όμως, πάντοτε κατορθωτό».

«Δημοκρατική έκφραση», λοιπόν, για τον Τόσκα όλες αυτές οι επιθέσεις που γίνανε με τις πλάτες του κράτους. Μάλιστα, για να υπερασπιστεί το εαυτό του ανέφερε και περιπτώσεις στις οποίες γίνανε συλλήψεις. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις οι παρακρατικοί μπήκανε από την «εμπρός πόρτα» και βγήκανε δευτερόλεπτα μετά από την «πίσω πόρτα». Αυτό, όμως, ξέχασε να το πει ο Τόσκας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parakratikoi-kai-me-upourgikh-boula-dhmokratikh-ekfrash-h-parakratikh-drash#ixzz5FNTWOP6n

Exit mobile version