Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουβέλης: Δεν έχουμε καν ιδέα για το πότε θα απελευθερωθούν οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Κουβέλης: Δεν έχουμε καν ιδέα για το πότε θα απελευθερωθούν οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Ανερυθρίαστα δηλώνουν την ανικανότητά τους, χωρίς καμία σκέψη να παραιτηθούν, τα θρασίμια της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Τελευταίο κρούσμα η παραδοχή παντελούς άγνοιας για το πότε θα απελευθερωθούν οι Έλληνες Στρατιωτικοί από τον υφιστάμενο του Καμμένου, Κουβέλη.

Συγκεκριμένα, ο Κουβέλης χαρακτήρισε ως λάθος το να προσδιορίσει το χρονικό σημείο της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ χαρακτήρισε τη συνεχιζόμενη κράτηση απαράδεκτη και παράνομη.

Κοινώς, ο Κουβέλης και ο Καμμένος, όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση παραδέχονται ότι δεν έχουν πράξει το οτιδήποτε ουσιαστικό στην κατεύθυνση της απελευθέρωσης των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Ούτε καν σε αντίποινα δεν έχουν προβεί, αφού σε τρεις περιπτώσεις συλλήψεως τούρκων στην Πατρίδα μας, έδειξαν «ανωτερότητα», που φυσικά δεν εκτιμήθηκε καθόλου από πλευράς του Ερντογάν. Η μία εξ αυτών μάλιστα αφορούσε υπόθεση λαθρεμπορίου, όπου μπορούσε να κατασχεθεί ολόκληρο πλοίο.

Η ελάχιστη ποσότητα ευθιξίας αν υπήρχε θα έπρεπε ο Καμμένος να έχει ήδη παραιτηθεί, όμως στην προκειμένη χρονική συγκυρία βρέχει δισεκατομμύρια στο υπουργείο εξοπλισμών, οπότε η παραίτηση και η τσίπρα μπορούν να… περιμένουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koubelhs-den-echoume-kan-idea-gia-to-pote-tha-apeleutherwthoun-oi-ellhnes-s#ixzz5FQCpoyxq

Exit mobile version