Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή παντού! Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση της Λαμίας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

YouTube Poster

Η Λαμία έστειλε σήμερα ηχηρό Εθνικιστικό μήνυμα!

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Exodos” και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μαρξιστές και φιλελεύθερους με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Λίγο πριν την εκδήλωση ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικόλαο όπου τον συνεχάρη για το θεάρεστο έργο του και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Στον χώρο της εκδήλωσης από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες εθνικιστές και φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου όπου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Απέναντι στις διώξεις και την συνωμοσία σιωπής η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητα τον Αγώνα και αυτό επιβραβεύεται από τον Ελληνικό Λαό.

Στην δυναμική εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη, περιφερειακοί σύμβουλοι, βουλευτές και ευρωβουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα μέχρι την νίκη.

Οι συναγωνιστές, Απόστολος Γκλέτσος, Κοκουγιάννης Γεώργιος, Πάνος Θεόδωρος, Μπουρογιάννης Γεώργιος, Τσάγκας  Χριστόφορος, Επιτήδειος Γεώργιος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Καρακώστας Ευάγγελος, Γιάννης Σαχινίδης και Ηλίας Κασιδιάρης κατά τις ομιλίες τους τόνισαν πως ο πολιτικός Αγώνας ενάντια σε μνημόνια, λαθρομετανάστευση και προδότες που θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας θα είναι ολομέτωπος!

«Η Χρυσή Αυγή δίνει υπόσχεση πως ο αγώνας για την επανάκτηση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και για τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού συνεχίζεται αμείωτος. Οι διώξεις του ανθελληνικού κράτος δεν τρομάζουν τους Εθνικιστές» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην τουρκική προκλητικότητα, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ η οποία με την υποχωρητικότητά της τροφοδοτεί με θράσος τους τούρκους, δημιουργώντας ολοένα και περισσότερες “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο. Οι τούρκοι, σημείωσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, καταλαβαίνουν μονάχα την διπλωματία των κανονιοφόρων και όχι τις δήθεν “ευρωπαϊκές ανωτερότητες” των συριζαίων.

Στην συνέχεια μίλησε για την μεγάλη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, τόνισε ότι οι λαθρομετανάστες δεν εισβάλλουν πλέον μονάχα από τα νησιά, αλλά και από τον Έβρο. Χρειάζονται ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις για να περιφρουρήσουν τα σύνορα της χώρας, θαλάσσια ή χερσαία και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το επιτύχει αυτό.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως η μόνη ανάπτυξη που υπάρχει στη χώρα είναι των ΜΚΟ, ένα σύστημα από το οποίο κονομάει ολόκληρο το “συνταγματικό τόξο”. Τόσο ο Σύριζα, όσο και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που συμμετέχουν σε τέτοιες οργανώσεις. Μετετρέπουν μεθοδικά την χώρα σε ένα μεγάλο hot spot, κάθε πόλη πλέον θα έχει και από ένα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα κέντρα φιλοξενίας είναι πλέον εστίες εγκληματικότητας, γεγονός που ουδόλως ενδιαφέρει τους κομματάρχες της ΝΔ και του Σύριζα.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο επαίσχυντο νομοσχέδιο της αναδοχής παιδιών από ζευγάρια ομοφυλόφιλων, σημειώνοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε και ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για να ξεμπροστιάσει τους πολιτικάντηδες που από τη μία στηρίζουνε τέτοια νομοσχέδια και από την άλλη πηγαίνουν στις ενορίες ζητώντας ψήφους.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Μαϊου του 2012 με την είσοδο των Εθνικιστών στην Βουλή, που συντάραξε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο. Τώρα, 6 χρόνια μετά, η Χρυσή Αυγή πέρασε διά πυρός και σιδήρου, εν μέσω διώξεων, δολοφονιών, τρομοκρατίας και λογοκρισίας παραμένει πιο δυνατή από ποτέ, έτοιμη να συνεχίσει τον Αγώνα σε όλη την Ελλάδα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Φωτογραφίες ομιλητών: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-ekatontades-ethnikistes-sthn-ekdhlwsh-ths-lamias-fwtorep#ixzz5FQJh4RWH

Exit mobile version